Dokładny nick w grze: wielkilejk Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 6 godz. na dzień Ile masz lat:13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 tygodnie Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick - Wyrzuca gracza z naszego serwera Dlaczego Ty: Ponieważ dobrze znam się na minecrafcie (Przyjaciele: Skkf, PolskiPingin, lolo134, OMaciej, flash) świetnie buduje. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem przystojny chodzę do 6 klasy.Moim zdaniem mam poczucie humoru i jestem przyjazny dla graczy waszego serwera. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie Wymień kilku członków ekipy: Administratorzy: XInfiniterX, Wioletta. Wiceadministrtorzy: adsone Jakie obowiązki ma Pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Jestem na NIE. XInfiniterX to nie członek ekipy tylko administracji! Za mało grasz na serwerze. Pograj więcej, pomagaj i wypowiadaj się na forum. Pozdrawiam!
Na nie -Ekipa tylko: Pomocnicy, Mody -Staż na serwie -Dlaczego Ty: Ponieważ dobrze znam się na minecrafcie (Przyjaciele: Skkf, PolskiPingin, lolo134, OMaciej, flash) świetnie buduje.Dlaczego Ty: Ponieważ dobrze znam się na minecrafcie (Przyjaciele: Skkf, PolskiPingin, lolo134, OMaciej, flash) świetnie buduje. CO? -Wiek -Jestem przystojny chodzę do 6 klasy.Moim zdaniem mam poczucie humoru i jestem przyjazny dla graczy waszego serwera ??? CO?!
13 minut online i kilka sekund. Już nas poznaleś? Już ot tak jesteś przyjazny? Udowodnij nam to, bo tak na słowo....no to wiesz [hr] sumując: - na serwerze: 13minut.... - udzial na forum: 1 post - bugów nie znasz? To poznaj NIE
19. Ekipa – ekipa, czyli: Pomocnicy, Moderatorzy. Wioletta, spotykamy dość niezrozumiałą komplikację, gdyż regulamin głosi, iż ekipa to pomocnicy oraz moderatorzy.