Witam. Dokładny nick w grze: Odbyciaks Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 4 do 8 godz, dziennie. Zależy od Dnia. Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: Prawie 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od dnia 13.04.2015 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak oraz posiadałem swój serwer. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nick] /mute [nick] Dlaczego Ty: Ponieważ miałem już z takimi zadaniami styczność i wiem mniej więcej na czym to polega. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Marcin. Moje hobby to głównie Gra na Komputerze. Mieszkam w Holandii. Bardzo lubię słuchać muzyki oraz ostatnimi czasy sam próbuje coś stworzyć Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak. Podczas kopania różnych surowców nie zawsze niszczą się one za 1 razem. Wymień kilku członków ekipy: Marcinek7, reconnect, MrAstar, adsone, Infi Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać graczom w różnych problemach oraz odpowiadać na ich pytania. Pomagać Administracji w ogarnięciu czatu itp. Zawiadamiać Administracje o różnych usterkach lub błędach na serwerze.
Nie -krótki staż -złe komendy -to nie jest błąd tylko lagi więc jak to mówią zapraszam za miesiąc .....albo po dłuższym czasie
Może i tak, ale na razie nie widziałem Moderatora, albo chociażby Pomocnika, który ogarnia czat. Głównie w godzinach 12:00 - 20:00. Wtedy jest najwięcej graczy w przedziale 10-14 lat, którzy popełniają masakryczne błędy ortograficzne oraz spamują, itp, a z tego co wiem Pomocnik ma czynić rolę Ogarniania Czatu. W tym mogę pomóc całkiem sporo ponieważ spędzam dużo czasu na tym serwerze odkąd zacząłem na nim grać. Jest to mniej więcej około 6 godz. dziennie.
By się okazało Ja tu jestem tylko, aby pomóc oraz mieć coś przed nickiem Ponieważ dawno bym już zakupił SuperVip'a, lecz płatność dostępna tylko z Polski :c [hr] Przepraszam MrAstar "krulu"
Tak, ponieważ to nie jest raz na jakiś czas tylko co 2 słowo. I Nazilord nie mam zamiaru kickać za orto tylko poprawiać oraz powiadamiać graczy o ich błędach ortograficznych.