AaLDokładny nick w grze:marcin58 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 4 do 6 godzin dziennie Ile masz lat: Mam jakieś 14-15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na survivalu ale czasem wchodzę na creative i seablock Jak długo grasz w minecrafta: W minecrafta gram od wersji 1.4.9 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 4 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie,nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze: Owszem byłem ale serwer został usunięty Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je) Pomocnik ma jedną podstawową komende czyli /kick (nick) Dlaczego tyosyć długo gram na serwerze mc.craftapple.pl i widziałem jak się inni zachowują np szedłem z survivala na seablock kiedy na środku lobby stał facet i reklamował cóż miałem robić dałem mu ignore i pobiegłem po Astara Opisz siebię w kilku długich zdaniach: Na imię mam Marcin moje hobby to muzyka klasyczna w wolnych chwilach lubię jej słuchać również gdy to są długie chwile gram na waszym serwerze Czy znasz jakieś błędy/bugi na tym serwerze: Przechodzenie przez drzwi (dębowe), Przechodzenie koniem przez ścianę, Stawianie działki na działce innego gracza ( jak się jest dodanym) Wymień kilku członków ekipy: pat277,krzyss06,reconnect,ThreeEyedMonster, Wymiatacz23,kajtym,Marcinek7 Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagać modom w ogarnianiu czatu Zgłaszanie adminom bugi na serwerze Pomagać graczom w ich problemach Uczestniczyć w życiu forum Oraz być dyspozycyjny
Jestem na małe TAK. Ponieważ: - Nie widzę żebyś udzielał się na czacie globalnym. + Dość często udzielasz się na forum. + Wiek. + Jesteś dość miły.
Dzięki patryk a po za tym ja nie pisałem kajtym tylko moj mlodszy 9 letni brat napisal tam "kajtym" -_- [hr] I moj mlodszy brat napisal threeyedmonster ja go zabije
Marcin58, nie rób tego, tzn, nie zabijaj( jak wyzej napisales) swego młodszego 9cio letniego brata. On to podanie Ci spaprał, ale nastepne na pewno lepiej Tobie napisze ( omg, ale beka)