MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Problem] Logowanie

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Vern, 19 Kwiecień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Vern

Vern Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, mam teraz problem z zalogowaniem się na serwer, gdy się rejestrowałem podałem bardzo stare hasło (staram się nie mieć wszystkich haseł takich samych.)i go zapomniałem (-_-). Na szczęście podałem e-mail po rejestracji /email add , ale nie dostałem żadnego e-maila pomocniczego na skrzynkę pocztową, gdy wpisałem /email recovery. I moje pytanie jest następujące: Czy trzeba poczekać 1 dzień aż przyjdzie e-mail czy też pogodzić się z permanentną utratą konta?

~Pozdrawiam

Reklama
  2. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmmmm, kiedys (jakies 2 miesiące temu) słyszałem, że przywracanie hasła nie działa, nie wiem jak jest teraz. Myślę, że jesli w ciagu 24h od wpisania /email recovery nic się nie pojawi to musisz się pogodzić z utratą konta.

3. Vern

Vern Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Myślę, że mi może zmienić administrator lub VA komendą "/authme changepassword <gracz> <nowe haslo>" i wysłałby mi hasło na pm forumowe. Bardzo chciałbym odzyskać te konto dlatego, że właśnie zacząłem budować park dla CA na serwerze creative i chciałbym go dokończyć. Poznałem tam wiele miłych i pomocnych ludzi dlatego chciałbym odzyskać moje hasło lub wygenerować nowe.

4. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Niestety administracja nie odzyskuje haseł :/

5. Vern

Vern Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nawet jeśli by musiałby wpisać jedną komendę jak jest w lobby? :/ Zapomniałem hasła a można je zmienić jedną komendą. Szkoda

6. MsKornel

MsKornel Gość

Na serio i tak tracicie graczy -,-

7. Vern

Vern Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No dobra mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że zrobiłem multikonto na dobrą rzecz. Teraz nazywam się Vernen.

Temat do zamknięcia.

Reklama
  8. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    funkcja jest uszkodzona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę