Witam, mam teraz problem z zalogowaniem się na serwer, gdy się rejestrowałem podałem bardzo stare hasło (staram się nie mieć wszystkich haseł takich samych.)i go zapomniałem (-_-). Na szczęście podałem e-mail po rejestracji /email add , ale nie dostałem żadnego e-maila pomocniczego na skrzynkę pocztową, gdy wpisałem /email recovery. I moje pytanie jest następujące: Czy trzeba poczekać 1 dzień aż przyjdzie e-mail czy też pogodzić się z permanentną utratą konta? ~Pozdrawiam
Hmmmm, kiedys (jakies 2 miesiące temu) słyszałem, że przywracanie hasła nie działa, nie wiem jak jest teraz. Myślę, że jesli w ciagu 24h od wpisania /email recovery nic się nie pojawi to musisz się pogodzić z utratą konta.
Myślę, że mi może zmienić administrator lub VA komendą "/authme changepassword <gracz> <nowe haslo>" i wysłałby mi hasło na pm forumowe. Bardzo chciałbym odzyskać te konto dlatego, że właśnie zacząłem budować park dla CA na serwerze creative i chciałbym go dokończyć. Poznałem tam wiele miłych i pomocnych ludzi dlatego chciałbym odzyskać moje hasło lub wygenerować nowe.
Nawet jeśli by musiałby wpisać jedną komendę jak jest w lobby? :/ Zapomniałem hasła a można je zmienić jedną komendą. Szkoda
No dobra mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że zrobiłem multikonto na dobrą rzecz. Teraz nazywam się Vernen. Temat do zamknięcia.