reconnect wiem, że mam takie same ip, ale to nie ja i nie będe zwracał uwagi na wredne komentarze innych graczy.
Phantom_Screw czy możesz u mnie nie pisać, takich rzeczy? ja się tylko chciałem przywitać. Nie mam tu ani 1 multikonta, dobrze wiem, że mam takie same ip jak inne osoby, ale to naprawde nie ja
Phantom_Screw ogarnij się prosze Cie, wiele osób mnie przed Tobą ostrzegało, ale myślałem, że to nie prawda, oo lecz tu zaskoczenie wszystkie zażuty w twoją strone okazały się być prawdą. Niechce mieć z Tobą nic wspólnego więc prosze zostaw mnie w spokoju! Nie mam tu żadnych multikont i niechce mieć, ja znalazłem ten server żeby sobie pograć a nie żeby sie kłócić z graczami, którym wszystko przeszkadza.
Yhy Kto cię ostrzegał? Twoje własne doświadczenia? IP NIGDY się nie powiela, wiec nie rób ze mnie idioty..
Nie musze robić. Sam z Siebie doskonale go robisz. Nie mam ochoty już dalej z Tobą prowadzić dyskusji, ponieważ nie ma ona sensu. Phantom_Screw jesteś poprostu takim człowiekiem, któremu przeszkadza gdy ktoś jest szczęśliwy, ja chce tylko pograć na tym serwerze bo jest bardzo fajny a jedyną osobą, która mi to uniemożliwia jesteś TY. Myślałem, że osoby z ekipy powinny być miłe dla innych.
Phantom_Screw a jeżeli wyjdzie, że to naprawde nie ja to co uzyskam od Ciebie przeprosiny? Czy wielce szansowny król Phantom_Screw nikogo nie przeprasza?