Dokładny nick w grze:KaanKerem Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:9-10h Ile masz lat:Mam 12 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwiecej czasu spędzam na creative. Jak długo grasz w Minecraft:Około 4-5 l. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 4-5 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nigdy nie miałam bana na żadnym serwerze Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak byłam pomocnikiem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):znam tylko 1 /kick nick-wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty:Myślę że zasługuje na miano pomocnika, ponieważ pomagam innym na serwerze,pomagam pomocnikom, kontaktuje się z pomocnikami(czat). Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Roksana mam 12 lat i bardzo lubię grać w minecrafta.Moim hobby jest taniec ,bardzo lubię to robić.Uczę sie tańca toważyskiego.Również lubie jeździć na rolkach,spotykać się z przyjaciółmi,o każdej poże grać w minecrafta.Lubię filmy sensacyjne oraz komedię.Minecraft to moja ulubiona gra ale również gram w inne gry. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Jeszcze z żadnym się nie spotkałam Wymień kilku członków ekipy: POMOCNICY: Krzyss06 Nazilord24 Marcinek7 MOD: pat227 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Mama 12 lat. Popraw to na "Mam 12 lat" Jestem na NIE. Z powodów: - Nie udzielasz się na forum. - Nie udzielasz się na czacie globalnym. - Za mały wiek. - Pierwszy raz cię widzę.
wiesz co... masz 12 lat i chcesz dziennie poświęcić na serwer 9-10 h lepiej za nauke się wziąść. można poświęcić kilka godzin ale nie aż tyle w Twoim wieku!!! Stanowcze Nie.
Ostatnio praktycznie cały czas jestem na creative i nie widzę abyś odpowiadała na pytania graczy tak jak inni to robią choć nawet się nie starają o rangę