Witam wszystkich. W tym wątku będę wstawiać budowle, które zbudowałem lub uczestniczyłem w większym stopniu w ich budowaniu. Pozdrawiam serwer creative . 1. Empire State Building - Sugerowałem się tą wieżą, która stoi w Nowym Yorku i stworzyłem w niej wielki hotel z basenem, sauną, bowlingiem etc. Budowla nie jest jeszcze w 100% skończona, ale postanowiłem ukazać ss. Budowle można podziwiać na mojej działce. Budowałem to razem z MychaTym Empire State Building: [Link] Empire State Building na mojej działce: [Link] ============================================================
Cześć, czy była by możliwość abyś zbudował mi do na survivalu w stylu modern? oczywiście za wszystkie surowce płace ja i po zbudoeaniu domku nagrodze Cie czymś ★?
Oczywiście nie ma problemu. Napisz mi na pm czy masz jakieś szczególne uwagi co mam zbudować, kiedy jesteś i możesz mnie dodać a surowce możesz zostawić w skrzynce jak wyjdziesz. Nie musisz się obawiać ja na survival CA wchodziłem 2x, więc nie mam dobrego eq i nawet działki. ~Pozdrawiam