Dokładny nick w grze: Ghelper Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jak mam wolny czas może tak od czterech do pięciu godzin, czasami dłużej. Ile masz lat: Mam 15 lat od listopada 2014. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu : (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej spędzam czasu na serwerze survival. Jak długo grasz w Minecraft: Gram w minecrafta od ponad czterech lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerach craftapple gram jakiś rok i jestem bardzo zadowolony. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy nie zostałem tutaj zbanowany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Owszem pełniłem funkcję młodszego moderatora i helpera. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik posiada tylko jedną komendę jest to /kick nick, wyrzuca ona gracza z serwera np. za spam. Dlaczego Ty: Jestem osobą rozważną i uprzejmą. Na serwerach craftapple rozpocząłem rozgrywkę rok temu i poznałem wiele towarzyskich osób oraz wczułem się w klimat serwera. Chciałbym zostać pomocnikiem dlatego, że można mi zaufać, nie będę wykorzystywał rangi do chwalenia się ale do karania graczy, którzy łamią regulamin oraz będę pomagał reszcie pomocników i informował wyższe rangi o graczach, których ukarać mogą tylko wyższe rangi. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Marek. Urodziłem się w trójmieście i mieszkam w Gdyni. Chodzę do drugiej klasy w gimnazjum nr 11 im. Polskich Noblistów w Gdyni. Interesuję się programowaniem oraz tworzeniem tekstur komputerowych. W wolnym czasie gram na gitarze, drukuję projekty i buduję w minecrafcie. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak znam i są one dość pospolite. Można przechodzić koniem przez ściany, drzwi dodane w nowej wersji minecrafta nie są zabezpieczone cuboidem, czasami przez żwir i piasek można zobaczyć co jest pod ziemią, podczas długiego skoku cofa nas o jedną kratkę. Wymień kilku członków ekipy: Aktualnymi pomocnikami na serwerze są: DejVoo, RaddiPL, Nazilord24, krzyss06 i Marcinek7. Natomiast stanowiska moderatorskie zajmują: pat277, reconnect, ThreeEyedMaster, Phantom_Screw oraz wymiatacz23. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma kilka swoich głównych obowiązków. Musi on pomagać moderatorom w zarządzaniu czatu i wyrzucania graczy za flood, reklamę czy spam. Powinien zgłaszać wszelkiego typu problemy do administracji. W razie problemów graczy pomaga im i wyjaśnia działanie komend. Uczestniczy on w życiu serwera i dyskusjach na forum. Pomocnik powinien w razie potrzeby wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez administrację czy moderatorów.
Proponuję to zamknąć od razu bez żadnej odpowiedzi gdyż gracz który składał podanie, wcześniejszym komentarzem pokazał swoją klasę.