Otóż na serwerze jest bardzo dużo osobników posiadających znaczne ilość AC. Teraz pytanie, czy administracja nie ma pojęcia jak to zablokować? Wystarczy zrobić jedną rzecz i po problemie, a tak to chodzą sobie i kupują złoto itd. :| P.S. Wracam na serwa 24.04.
Co mi przeszkadza ze osobniki posiadają po ponad 50 mln, no nwm domysl się. Mam 12 mln, za sprzedaż mikstur.
No dobrze administrator o tym wie jego system aktualnie od paru dni usuwa wyspy na seablocku jak skończy napewno zakończy działalność kopiowania ac
Kwestia czasu niech dobie robia te koxy jak zamkną ten interes zadbam o to ze wszystkie koxy ich wyładują w moich skrzynkach razem z protami
Za głupi na to sa, nawet jesli sie dowiedzą ze konta beda wyczyszczone dla kumatych to normalna sprawa W czym ci to przeszkadza ze sobie robia koxy?
Mi w niczym, bo sam rzucam złotem na surce... Nie chodzi tylko o koxy, ale i też resztę itow ze sklepu. Przeszkadza w tym, że taka gra nie jest uczciwa wobec innych "szarych" graczy,.którzy wolą sobie pograć zamiast szukać błędów w grze.