Dokładny nick w grze: __Gtix__ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 6 godzin Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival czasem bywam na seablock Jak długo grasz w Minecraft: od wersji 1.3 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: gram od poprzedniej edycji Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie nie mialem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak lecz dosyc krotko bo padl serwer Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty: Mi poprostu zalezy na tym zapewne polowa z was bedzie na nie ale ja pragne tego dostac a serwer nie pożaluje Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Niema co zbytnio napisac Mam 15 lat chodze do gimnazjum interesuje sie sportem a nie tylko jestem jakims maniakiem a lubie grac w gry przygodowe Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Cuboidy pojawiaja sie w powietrzu , mozna przechodzic koniem przez szklo Wymień kilku członków ekipy: RaddiPL Krzyss06 Marcinek7 Phantom Reconnet(nie pamietam nowego nicku) Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagac innym Mówic o problemach bugach Zapoznywac nowych
Wiesz... nie wiem jak podchodzisz do innych bo nigdy Cię nie widziałem bo siedzę na creative... zobaczymy co powiedzą inni :/ byle do przodu więc jestem neutalny
Chciałem napisac to co nazi 6h dziennie? To oznacza ze normalna osoba nie jestes (czytaj to z dystansem) czyli nie zasługujesz na to stsnowisko
Na nie. ----------------------------------------------------------------- Prosilbym o sprawdzenie ip Gtixa bo cos mysle ze to multikonto