koncze granie wmalai sie na konto mojegog koelgi zniszczyli działke mam juz to gdzies wejde moze za pol roku nic juz nie mam budowałem ta dzialke godziny nic poprostu szczyt hamstwa!
Nie dramatyzuj ze kwadrat 10x10 z gliny i desek budowałeś godziny, nikt ci nie poradzi, że jesteś nie ogarnięty i tak czy siak (niestety) wrócisz na serwer jutro [hr] + 2 proty i 3 miecze 5/2 i 17 koxów na tym serwerze to nic trudnego Akurat CraftApple jest jednym z najłatwiejszych serwerów.
Yumi szczyt hamstwa WIESZ CO RECONNECT MOZE DLA MNIE TO JEST DUZO A POZATYM RADZIO225 NIE MA WOGULE ITOW A TE STIVKI TYLKO ZABIERAJA WSZYSTKO [hr] I NIE WROCE NA TEN SERWER NIGDY!
To nie , nikt i tak nie będzie tęsknił. I już raz Ci pisałam , żaden szczyt CHAMSTWA tylko regulamin -.-
Thereverend, tak na spokojnie, proponuje Ci: zmień nick i wbij na inny serwer i pograj tam. Przekonasz się osobiście, czy wszyscy na Ciebie się uwzięli i czepiają się, czy po prostu nie dajesz rady w tej grze. Sprawdź to najlepiej sam A w wolnej chwili poćwicz ortografię, bo sporo błędów robisz.( To nie zlośliwość, tylko rada ).
Viola ! Wczzoraj miałem dyktando dostałem 6- Mam dobrą ortografie. Tylko po 1. Czasami wyłączają mi sie znaki polskie i nie moge pisać ó itp... [hr] To nie , nikt i tak nie będzie tęsknił. YUMI Przypomnij sobie jak ci dałem pół ekwpipiunku do twojego domu i zbudowałem go całego + podłoga z obsydiama którego zbierałem godzine!
Fakt faktem.. Ale jak zobaczyłam Cię pierwszy raz wydawałeś się miły , fajny i ogarnięty a teraz Cię nie poznaje. Nie ogar , denerwujesz wszystkich zaczynasz kłótnie z byle powodu...