No cóż. Fajnie się przywitać ale też miło będzie walnąć coś na dobranoc ;-) Co chcecie. Jakiś cytat, mądre słowa czy zwykłe dobranoc ;-) Jako iż ja otwieram wątek to zacznę ;-) Prosić o pomoc jest łatwo, ale jej dobrze udzielić już trudniej ;-) Dobranoc wszystkim i do później bo to już dzisiaj
No cóż... chyba nikomu się nie spodobało :-( Ale i tak napisze coś Pochwały moją dumą. Krytyka moją siłą. "Nawet najtwardsza skała skrywa w sobie delikatne serce. Trzeba tylko osobę, która wydobędzie je spod twardej skorupy" - Kewin "shoga" Małogoski Dobranoc wszystkim ;-)
Noc pod gołym niebem pełnym gwiazd szum wiatru i górskiego potoku To jest to co kocham... wolność i pełna swoboda Tylko jeden brak. Kobiety, która by się do mnie przytuliła :-( Kwadratowych snów wszystkim ;-) Pokonując własne słabości i wszelkie przeciwności dążąc do celu jakim jest pasja, człowiek staje się spełniony ;-)
Z upływem czasu, niektóre marzenia, przeobrażają się w rzeczywistość. Miłych snów, pod gwieździstym niebem
Shoga , mam pomysł. Wbij na survival i idź w góry, gdzie są wodospady i rzeki. Zbuduj dom i podziwiaj zachody slońca i gwiazdy. Na tylu graczy, predzej czy poźniej, ktoś Ciebie tam znajdzie (jak podasz kordy na czacie, to już na pewno chetni sie znajdą ). Niestety znów bedzie czegos brak- szumu wiatru. Bo o tym w MC nie pomysleli
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że piszesz opowieść na forum. Wszystko spoko, jeśli użytkownikom chce się to czytać, ale w sumie nie zbyt rozumiem sens tych wątków. To tylko moje zdanie i nie bierz tego do siebie jak coś Pozdrawiam
Możesz być spokojny ;-) pisze o tym co robię bo zawsze to jakaś odskocznią od "minecraftowego życia" a może akurat ktoś by chciał kiedyś ze mną i moim przyjacielem pojechać na taką wyprawę ja osobiście jestem otwarty na wspólne wyjazdy ;-)
zasada. przytakuj ludziom, zawsze to pośmiejecie się we dwoje jako iż nie ma sensu ten wątek bo jakoś nie trafiłem w wasze serca to uważam za zamknięty.