Uprzejmie chciał bym zaproponować o dodanie petów.0_o Czyli o stworzenie warpa /warp pet i wytłumaczenie o co chodzi z petami. A chodzi o to że można byłoby je kupywac tak jak konie i mozna by było na nich jeździc oraz pomagałyby w walce.Proponuje aby ceny były różne w zależności od kupna, np: pająk jaskiniowy=10000 AC, Witcher 1000000 AC.Proponuje też aby zostały dodane do kupna wszystkie moby i potwory0_o
Jak dla mnie to jest zbędne, są konie na których można jeździć i to powinno wystarczyć. Przypominam również, że to jest survival a na singlu, żaden pająk czy zombie nie pomaga ci uklepywać gracza.
[size=large [b] Wiem oco ci chodzi. Gram na takim serwerze i jestem Vip'em i tam są pety ale to nie ma sensu.[/b][/size]
Wcale nie spamiłem może wspomniałem o tym raz.A jeśli pisanie z Blavckiem to spam to masz coś z głową:shit:
Datachaki nawet jak go nie było to pitrafiłeś 15 razy napisać " Dodajcie pety " a te wiadomości pisałeś w około 5 sekundowej przerwie od siebie co już się zalicza do spamu ( o ile dobrze zrozumiałem regulamin )
1. Infi się na to niezgodzi 2. Ta rzecz jest na jednym takim serwie, na którym siedzę, jak chcesz na pw podam ci ip XD Takie życie
Jak dla mnie też bezsensowny, już są chyba wystarczające lagi na serwerze i nie potrzebujemy chyba większych