Chcę, żeby w razie skargi na członka ekipy, gdy coś przewini, zamiast pisać "Mod/Pomocnik został ostrzezony" co wynika, że nic sobie z tego nierobi i nawet można powiedzieć, że nic niedostaje, niech ostrzeżeniem bedzie Banik na 1 dzień (przesadziłem z 2-3 dni ), żeby każdy mógł to zobaczyć, że ekipa jednak coś dostaje, zamiast pustych słów :dodgy: . W powodzie powinno być napisane Ostrzeżenie. Możemy sprubować na graczu Phantom_Screw, gdyż obrażał gracza, co widać na moim wycinku z ss'a na sygnie. Jeśli to was nieprzekona, dam orginał całego ss'a
Więc proponuje jeśli ja wam daje ostrzeżenia za przeklinanie albo omijanie netykiety, też ban na 2-3 Albo wszyscy, albo nikt
Zbanować członka ekipy? Jaki to ma sens? Ekipa jest od tego żeby pomagać, a jeśli robi coś źle to dostaje ostrzeżenia, nie widzę potrzeby banowania...
I daje ci Creepez i spróbuj być miły dla 200 ludzi dzień w dzień a w nagrode dostawaj skargi i bóle i jeśli uda ci być dla nich miły i ani razu nie powiesz krzywego słowa oraz będziesz odpowiadał na każde ich pytania (Od najgłupszych po najtrudniejsze) i będziesz im poświecał każdemu z osobna czas (min.20 min) na wpisanie /ps removeall t:hbr0 albo innych rzeczy to się na to zgodzę i sam sobie wystawie tego bana
Co wy macie do kafelka w mojej kuchni jasnego do reconnecta ? rozumiem on może też ma swoje życie prywatne HELLO ! Może ma zły dzień czy cuś WIĘC OGAR !!!!
Omg walka o wysoka stawkę ale spoko, mam trochę cierpliwości Właśnie, przez jaki to czas, dzień, dwa, czy tydzień ?
Swoją drogą ci co mają największe "ale" do ekipy i administracji i najchętniej usunęli by ją cała to pierwsi by płakali jak nie byłoby pomocnika który by dał kicka graczowi który ich notorycznie obraża albo byłby płacz jakby nie było moderatora który by nagrał i zbanował gracza za aurę który notorycznie ich zabija na surce. Więc o czym tu mówic
Stop to jest bez sensu a sygnatura nie dotyczy nawet tego serwera gdyż jest inaczej napisane mod i inny nick