Cześć , chciałabym Wam dzisiaj przedstawić "coś" co zbudowałam na serwerze Craftapple a m.i.n na trybie creative. Zapraszam do czytania i oglądania. Więc jest to wieżowiec, który nazwałam -High-rise GirlGamersPL-. Budowałam go około 3 dni. Przód Bok Tył Niestety nie ukończyłam jeszcze środka, ale na pewno zrobię to w najbliższym czasie. Jeśli ktoś chcę obejrzeć to w grze, to działka znajduje się koło spawn, ale łatwiej dostać się tam komendą: /p h:2 GirlGamersPL _________________________________________ PS. Chciałabym dodać, że proszę o nie kopiowanie w jaki kolwiek sposób tego budynku i nie dodaje do działki. Pozdrawiam
Byłem przez chwilę przy tym jak go budowałaś ^^ Moje ,,powodzenia" się chyba przydały ale bardziej twój talent Bardzo ładnie oby tak dalej
Super, jak na 3 dni jest rewelacyjne Oby takich budynków na cv było więcej, a mniej domów z dirta lub cobla
GirlGamersPL, bardzo ładnie budujesz gdy wejdę na server możemy razem zbudować niesamowitą budowle, oczywiście jeżeli będzisz chciała