Tworzę taki wątek aby osoby które kochają harrego mogły tu pisać wszystko co chcą o nim Na wstęp pokaże wam coś co mnie zszokowało dzisiaj https://www.youtube.com/watch?v=-mieXVkSGb4
Jako iż ja jestem wielkim Potterhead muszę się wypowiedzieć : Obejrzałem WSZYSTKIE filmy wiele wiele wiele razy i przeczytałem wszystkie książki oprócz księcia półkrwi (którego teraz czytam) i insygni śmierci.Możecie powiedzieć że nie jestem Potterhead bo nie przeczytałem wszystkich książek itp. ale odpowiem tak : NIE NIENAWIDZĘ CZYTAĆ KSIĄŻEK (przynajmniej niektórych ^^) a to że przeczytałem 5 książek w kilka miesięcy PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE to wyczyn dla gościa który NIENAWIDZI CZYTAĆ KSIĄŻEK powiem tak zawsze zdarzy się jakaś czarna owca w rodzinie i tak samo jest w przypadku Harrego.DO tej pory wszystkich książek jakich przeczytałem ZNIENAWIDZIŁEM przez początek Zakonu Feniksa (Ale później poszło mi w 2 dni ) miało 900 ileś tam stron i dla mnie to jakiś cud że to przeczytałem ;P Książę Półkrwi jest jakimś tam wytchnieniem bo tylko 600 stron ale tak się zablokowałem że nie mam siły przeczytać tego Księcia Półkrwi (tak samo było w przypadku Zakonu Feniksa przez początek) Poniekąd żyję Harrym Potterem a moim marzeniem jest pojechanie do wytwórni Warner Bros Harrego Pottera.I kupienie różdżki Zawsze w ciągu dnia nie ma takiej chwili żebym chociaż jeden raz nie pomyślał o Uniwersum Harrego.Zdaża mi się często nucić soundtracki ,,Harry Potter time" I naprawdę zachęcam do czytania i oglądania filmów ale niestety muszę odradzić ludziom o słabych nerwach bo można na prawdę się wczuć i przeżywać tak jak ja niestety popełniłem ten błąd bo mam słabe nerwy i przeżywałem i nawet miałem ,,Stan pod płaczowy" jak ja to nazywam xD czyli po ludzku prawie się poryczałem w kilku wydarzeniach czyli głównie w Księciu Półkrwi i Insygniach Śmierci Muzyka robi swoje Wiem też że przez kościół Harry Potter jest ,,dziełem diabła" zwanego inaczej Lucyferem.Szczerze tą opinię mam gdzieś mimo że jestem osobą wierzącą ale np. w opowieściach z Narnii są czary oczywiście (czytałem książkę polecam :3) ale są podteksty religijne np. Aslan jest odzwierciedleniem Jezusa Chrystusa (pozdro dla kumatych ) I właśnie przez ten szczegół kościół mrugnął na to okiem i mówiąc prościej Olał jest coś o religii to mrugniemy na to okiem mimo iż są tam czary.Tak jest w wielu wielu wielu wielu i jeszcze raz wielu Bajkach np. w czerwonym kapturku Alicji w Krainie Czarów gdzie aż ROI się od satanizmu itp. Moim MOIM skromnym zdaniem Harry Potter nie jest żadnym ,,dziełem szatana" po prostu PIĘKNĄ trylogią (można tak to nazwać chyba ) uczącą o przyjaźni i o tym że są jednak ludzie którzy kochają i poświęcają się dla innych (np. Harry Potter dał się zabić Voldemortowi ta wiem czemu ) Ludzie mówią tak wiesz że to nie istnieje ale CHCESZ żeby to istniało a oczy masz zaślepione kłamstwem (pozdro dla kumatych :3).Harry Potter powinien być lekturą (nwm czy jest) w szkołach ponieważ wiele uczy o sile przyjaźni i innych takich.nakłania do Refleksji i wgl. Polecam bardzo gorąco filmy jak i książki i mam nadzieję że nie zżycie się tak z tym uniwersum jak ja (W tej chwili miałem Déjà vu czyt. De ża wi) jeżeli się z nią zżyjecie a uwierzcie nie chcecie bo później za bardzo przeżywacie xD no i koniec końców bo to tak ciągnę i ciągnę polecam i mam nadzieję że się spodoba (dla tych co nie czytali/oglądali filmów) Polecam gorąco Kornel ps. tu macie stronkę z ciekawostkami z Pottera http://www.harrypotter4.friko.pl/ciekawostki2.html a tu dalszy ciąg Historii która bardzo mnie wciągnęła http://tworcakremowki-namieszlgranger.blogspot.com/search?q=Harry+Potter
W sumie jest Was Poterrowców na CraftApple co najmniej kilkoro. Moglibyście się zebrać razem na Survivalu i zbudować jakąś fajna konstrukcję związaną z HP. Bez fly, bez nieskonczonych itemow. Mielibyście fajne zajęcie. Pewien jestem, że wynik pracy byłby niebagatelny
hmmm ale co ? xD Hogwart odpada bo za długo Pokątna była by nawet spk Dolina Godryka chyba nie xD Hogsmeade nie wiem może Ale ja jestem największym Potterhead na serwie
▄´´´´´´´´´´´´▄ ▄▄██´´´´´´´´´´´´▄██▄▄ ▄██▓▓▓██´´´´´´´´´´██▓▓▓███ ██▓▓░░░▓██´´´´´´´´██▓░░░▓▓▓██´´´´´´´´´´▄██ ▐█▓░░´´░░▓█▌´´´´´´´██▓░´´░░░▓██´´´´´´´██▓▓██ █´´´´▐█▓░░´´░▓██´´´´´´´´´██▓░´´´´░▓██´´´´´██▓░░▓█▌ ▄███´´´´██▓░´░▓██´´´´´´´´´´▐██▓░´´´░▓██´´´´´██▓░░▓██ ██▓███´´´▐██▓░░▓██´´´´´´´´´´´█▓░´´´░▓██´´´´´´▐██▓░▓█▌ █´´´´´´´´██▓░▓▓██´´██▓░´░░▓██´´´´´´´´´▄▀░█´´░▓██´´´´´´´██▓░▓██ ██▄´´´´´´▐██▓░░░▓█▌´██▓░´´´░▓▓█▄´´´▄▄▄▀´▄███´░▓██´´´´´▄██▓░▓██▌ ▐████▄´´´´██▓░░´░▓██´█▓░░´´´´´░░░░▀▀▄▄▄▄██▓▓██´░▓█´▄▄██▓▓▓░´░▓██ ██▓▓██▌´´´▐█▓░░░▓██▌█▓░░´´´▀´´´´▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█´´░████▓▓░░░´´´░▓██ ██▓░░▓██´´´´██▓░░░▓██▓░´▄▄██▀´´´▐█▓▓▓░░░░░░▓▓██´´´´´▀░░░´´´´´´░░▓█ ██▓░▓██▌´´´´▐██▓░´▄▓▓░´███▀´´´´´█▓▓▓░░´´´´░▓▓█´´´´▄██▄´´´´´´´░░▓██ ▐██▓░▓██´´´´▐██▓░█´░░´´█▓▓██▄▄´´´██▓▓░´´´´´░▓██´▄██▓▓█▄´´´´´´░▓██´´´´´██ ██▓░░▓▓██▄´██▓░▐██▄´´´´██▓░▓██▄▄´▀██▓░´´´░▓▓█´▐█▓▓░░▓██´´´´░▓██▌´´´´████ ██▓▓░░▓▓██▀´░´█▓▓███▄´▀██▓▓░▓██´´´█▓░´´´░▓█´´██▓░░░▓▓██´´´░▓██▌´´´▐██▓██ ▀██▓░░░▓▓░´´▄▐█▓▓▓▓▓▓█´▀██▓░░▓██´´▀░´´´´░▓█´´▀█▓░░´░▓██´´´░▓██´´´██▓░▓█ ▐██▓░░░░´´██´██▓░░░░▓▀´▐█▓░░░▓███´´´´´´´░░▀´´▐█▓░´´░▓██´´░▓██▄´██▓░░▓██ ██▓░░´░´██▓█´██▓░░´░´´´██▓░´░▓▓██´´´´´´´´´´▄██▓░´░░▓█▌´´´░▓████▓░░▓██▌ ▐██░´´´´█▓▓██´´█▓░´´´´██▓░´´´░▓▓█▄´´´´´´´▄▄█▓▓░´´░▓██´´´█▄░▓██▓░´░▓██ ▐██░▀´´´▐█▓▓██´´▓░´´´██▓░´´´´´´´▀▀▀▀█▄▄▄█▓▓▓░░´´░▓██´´´´´██░▓█▓´░▓██ ██░░´█´´´█▓░▓██´´´▄█▀▀´´▄▄▄████████▄▄▄▄´´´░░´´´░░▓█´´´´´▐█▓█░´░░▓██ ██▓░´▐█´´█▓░░▓▓████´▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▄´´´´´░▓██´´´´´█▓░▓█´░▓██ ▐██▓░´´██´▐█▓░░░▓▓´´▄█▓▓░░▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄░░▓▓▓█▄´´░▓█▌´´´´█▓▓░▓█´░▓█ ██▓░´´´▐██´██▓░´░´´█▓▓░░█▀´´´´´´´´´´´´´´▀█░░▓▓█´´´█´´´´▐█▓░▓██´░██ ██▓░´▀▄▌█▓█´█▓░´´´█▓▓░▄▀´´´´´´´´´´´´´´´´´´▀▄░░▓█´´█´´´▄██▓▓██▌░██ █▓░´▄██´█▓█´██▓´´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´█´██▓░░▓▓██░▓█ █░´███▌´█▓▓█´█´´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´██▓░´´░▓▓█´██ ██░██▓██´█▓░░´█´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´█▓░´´░░▓█´█ ▐█▐█▓▓▓██´▒´´█▀´█▓░░´´░░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░░´´░▓█▌´▓░´´´░▓██░█ ▐█░██▓░▓█´´´██´█▓░░´´▄▀▀░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░▀▀▄´´░▓█´░´´´░░▓█´░█ ██▐██▓░░█´███´█▓░´░█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█░░▓█▌´´´░░▓█▌´██ █░██▓▒░▓█▓█░▐▌▓░´█▀´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´▀█´░▓▌´´´░▓██´██ ▀░´██▓▓░░░▓´█▌▓░█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█░▓█´´░░▓█´░█ ▀██▓▒░´▐█▓▐▌░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´▐░▓█▌´░▓█ ▀██▓░´█▓█░░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▓█´░▓█▀ █▓██▓´█▓▐█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▓█´▓█▀ █▓░██´█▓▓█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▌▓█´█▌█ ██▓░█´▐█▓█░´´´´´´░░´´´´´´´´´´´´´´░░´´´´´´░█▓█▌´▓███ ██▓░█´█▓█░´░░░░´´▀▀█▄▄´´´´´´▄▄█▀▀´´░░░░´░█▓█´░▓▓█ ██▓░█´█▓▌░░▓▓▓▓▄▄▄░░░▀█´´´´█▀░░░▄▄▄▓▓▓▓░░▐▓█´░▓██ ██▓░░´██▌░▓█████████▓░▐▌´´▐▌░▓█████████▓░▐██´▓██ ██▓░´██░░▓███▓▓▓████▓▄´´´´▄▓████▓▓▓███▓░░██´▓██ ██▓░´█▓░░▓██████████▓░´´´´░▓██████████▓░░▓█´▓█ ██▓´█▓░´░▓███████▓▓▄▀´´´´▀▄▓▓███████▓░´░▓█´▓█ ██▄´█▓░´░░▓▓▓▓▄▄▄▀░´´´´´´´░▀▄▄▄▓▓▓▓░░´▓█´▐█ █´´█▓░░´░░░░´´´´´´░░░░´´´´´´░░░░´░░▓█´´▀ █▓▓░░░´´´█▌´´░▓██▓░´´▐█´´´░░░▓▓█ ▀██▓▓▓░´´´▀´░▓████▓░´▀´´´░▓▓▓██▀ ▀█▓░░´´░▓█▓░░▓█▓░´´░░▓█▀ █´´██▓▓░´´░░░´´░░░´´░▓▓██´´█ ▐█▄´´▀█▓░´´´´´´´´´´░▓█▀´´▄█ █▓█´´█▓░░░´´´´´´░░░▓█´´█▓█ ▐▓█´´▐█▓▓▓░░░░░░▓▓▓█▌´´▐▓█ ▐█▓█´´█▀▀█▓▓▓▓▓▓█▀´█´´█▓█▌ █▓▓█´█░█´█▀▀▀█░█░▄▀´▐█▓█ █▓▓█´´▀█▀█░█´█▄█▀´´´█▓▓█ █▓░▓█´´´´´▀▀▀´´´´´´█▓▓█ █▓░░▓█ ZGINIESZ!!! █▓▓█▌ ▐█▓░▓██▄█´´´´▄´▄██▓░▓█ █▓░░▓█░█▀█▄█▀█░█▓░▓█ █▓▓░░▓██░░██░██▓░░▓█ █▓▓░░▓▀▀███▀▀░░▓▓█ ▀█▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓█▀ ▀▀██▓▓▓▓██▀
Ty również masz pecha Jestem za tym co napisał Three, choć nie jestem Potterhead, ale chętnie bym zobaczyła coś takiego na serwerze ...
Jest trudno ją zbudowała herby i parę razy podchodziłam do Howardu ale za duży na starej edycji miałam boisko do quidicza i hate hagrida ale to jest multum roboty miejsca i itemow choć efekt zabójczy pisze z telefonu sorki za błędy
Hedwiga czy jakoś tak xD Mnie to też zaszokowało smutno mi było jak to zobaczyłem to była jedna w sumie jedna z głównych postaci
▄´´´´´´´´´´´´▄ ▄▄██´´´´´´´´´´´´▄██▄▄ ▄██▓▓▓██´´´´´´´´´´██▓▓▓███ ██▓▓░░░▓██´´´´´´´´██▓░░░▓▓▓██´´´´´´´´´´▄██ ▐█▓░░´´░░▓█▌´´´´´´´██▓░´´░░░▓██´´´´´´´██▓▓██ █´´´´▐█▓░░´´░▓██´´´´´´´´´██▓░´´´´░▓██´´´´´██▓░░▓█▌ ▄███´´´´██▓░´░▓██´´´´´´´´´´▐██▓░´´´░▓██´´´´´██▓░░▓██ ██▓███´´´▐██▓░░▓██´´´´´´´´´´´█▓░´´´░▓██´´´´´´▐██▓░▓█▌ █´´´´´´´´██▓░▓▓██´´██▓░´░░▓██´´´´´´´´´▄▀░█´´░▓██´´´´´´´██▓░▓██ ██▄´´´´´´▐██▓░░░▓█▌´██▓░´´´░▓▓█▄´´´▄▄▄▀´▄███´░▓██´´´´´▄██▓░▓██▌ ▐████▄´´´´██▓░░´░▓██´█▓░░´´´´´░░░░▀▀▄▄▄▄██▓▓██´░▓█´▄▄██▓▓▓░´░▓██ ██▓▓██▌´´´▐█▓░░░▓██▌█▓░░´´´▀´´´´▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█´´░████▓▓░░░´´´░▓██ ██▓░░▓██´´´´██▓░░░▓██▓░´▄▄██▀´´´▐█▓▓▓░░░░░░▓▓██´´´´´▀░░░´´´´´´░░▓█ ██▓░▓██▌´´´´▐██▓░´▄▓▓░´███▀´´´´´█▓▓▓░░´´´´░▓▓█´´´´▄██▄´´´´´´´░░▓██ ▐██▓░▓██´´´´▐██▓░█´░░´´█▓▓██▄▄´´´██▓▓░´´´´´░▓██´▄██▓▓█▄´´´´´´░▓██´´´´´██ ██▓░░▓▓██▄´██▓░▐██▄´´´´██▓░▓██▄▄´▀██▓░´´´░▓▓█´▐█▓▓░░▓██´´´´░▓██▌´´´´████ ██▓▓░░▓▓██▀´░´█▓▓███▄´▀██▓▓░▓██´´´█▓░´´´░▓█´´██▓░░░▓▓██´´´░▓██▌´´´▐██▓██ ▀██▓░░░▓▓░´´▄▐█▓▓▓▓▓▓█´▀██▓░░▓██´´▀░´´´´░▓█´´▀█▓░░´░▓██´´´░▓██´´´██▓░▓█ ▐██▓░░░░´´██´██▓░░░░▓▀´▐█▓░░░▓███´´´´´´´░░▀´´▐█▓░´´░▓██´´░▓██▄´██▓░░▓██ ██▓░░´░´██▓█´██▓░░´░´´´██▓░´░▓▓██´´´´´´´´´´▄██▓░´░░▓█▌´´´░▓████▓░░▓██▌ ▐██░´´´´█▓▓██´´█▓░´´´´██▓░´´´░▓▓█▄´´´´´´´▄▄█▓▓░´´░▓██´´´█▄░▓██▓░´░▓██ ▐██░▀´´´▐█▓▓██´´▓░´´´██▓░´´´´´´´▀▀▀▀█▄▄▄█▓▓▓░░´´░▓██´´´´´██░▓█▓´░▓██ ██░░´█´´´█▓░▓██´´´▄█▀▀´´▄▄▄████████▄▄▄▄´´´░░´´´░░▓█´´´´´▐█▓█░´░░▓██ ██▓░´▐█´´█▓░░▓▓████´▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▄´´´´´░▓██´´´´´█▓░▓█´░▓██ ▐██▓░´´██´▐█▓░░░▓▓´´▄█▓▓░░▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄░░▓▓▓█▄´´░▓█▌´´´´█▓▓░▓█´░▓█ ██▓░´´´▐██´██▓░´░´´█▓▓░░█▀´´´´´´´´´´´´´´▀█░░▓▓█´´´█´´´´▐█▓░▓██´░██ ██▓░´▀▄▌█▓█´█▓░´´´█▓▓░▄▀´´´´´´´´´´´´´´´´´´▀▄░░▓█´´█´´´▄██▓▓██▌░██ █▓░´▄██´█▓█´██▓´´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´█´██▓░░▓▓██░▓█ █░´███▌´█▓▓█´█´´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´██▓░´´░▓▓█´██ ██░██▓██´█▓░░´█´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´█▓░´´░░▓█´█ ▐█▐█▓▓▓██´▒´´█▀´█▓░░´´░░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░░´´░▓█▌´▓░´´´░▓██░█ ▐█░██▓░▓█´´´██´█▓░░´´▄▀▀░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░▀▀▄´´░▓█´░´´´░░▓█´░█ ██▐██▓░░█´███´█▓░´░█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█░░▓█▌´´´░░▓█▌´██ █░██▓▒░▓█▓█░▐▌▓░´█▀´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´▀█´░▓▌´´´░▓██´██ ▀░´██▓▓░░░▓´█▌▓░█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█░▓█´´░░▓█´░█ ▀██▓▒░´▐█▓▐▌░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´▐░▓█▌´░▓█ ▀██▓░´█▓█░░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▓█´░▓█▀ █▓██▓´█▓▐█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▓█´▓█▀ █▓░██´█▓▓█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▌▓█´█▌█ ██▓░█´▐█▓█░´´´´´´░░´´´´´´´´´´´´´´░░´´´´´´░█▓█▌´▓███ ██▓░█´█▓█░´░░░░´´▀▀█▄▄´´´´´´▄▄█▀▀´´░░░░´░█▓█´░▓▓█ ██▓░█´█▓▌░░▓▓▓▓▄▄▄░░░▀█´´´´█▀░░░▄▄▄▓▓▓▓░░▐▓█´░▓██ ██▓░░´██▌░▓█████████▓░▐▌´´▐▌░▓█████████▓░▐██´▓██ ██▓░´██░░▓███▓▓▓████▓▄´´´´▄▓████▓▓▓███▓░░██´▓██ ██▓░´█▓░░▓██████████▓░´´´´░▓██████████▓░░▓█´▓█ ██▓´█▓░´░▓███████▓▓▄▀´´´´▀▄▓▓███████▓░´░▓█´▓█ ██▄´█▓░´░░▓▓▓▓▄▄▄▀░´´´´´´´░▀▄▄▄▓▓▓▓░░´▓█´▐█ █´´█▓░░´░░░░´´´´´´░░░░´´´´´´░░░░´░░▓█´´▀ █▓▓░░░´´´█▌´´░▓██▓░´´▐█´´´░░░▓▓█ ▀██▓▓▓░´´´▀´░▓████▓░´▀´´´░▓▓▓██▀ ▀█▓░░´´░▓█▓░░▓█▓░´´░░▓█▀ █´´██▓▓░´´░░░´´░░░´´░▓▓██´´█ ▐█▄´´▀█▓░´´´´´´´´´´░▓█▀´´▄█ █▓█´´█▓░░░´´´´´´░░░▓█´´█▓█ ▐▓█´´▐█▓▓▓░░░░░░▓▓▓█▌´´▐▓█ ▐█▓█´´█▀▀█▓▓▓▓▓▓█▀´█´´█▓█▌ █▓▓█´█░█´█▀▀▀█░█░▄▀´▐█▓█ █▓▓█´´▀█▀█░█´█▄█▀´´´█▓▓█ █▓░▓█´´´´´▀▀▀´´´´´´█▓▓█ █▓░░▓█ ZGINIESZ!!! █▓▓█▌ ▐█▓░▓██▄█´´´´▄´▄██▓░▓█ █▓░░▓█░█▀█▄█▀█░█▓░▓█ █▓▓░░▓██░░██░██▓░░▓█ █▓▓░░▓▀▀███▀▀░░▓▓█ ▀█▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓█▀ ▀▀██▓▓▓▓██▀ KOPIUJE XD