Może znajdą się tu tak jak ja fani strzelectwa sportowego a może są i zawodowcy Pochwalcie się z czego strzelacie, jak długo trenowaliscie i co osiagneliscie. Ja zaczęłam trenować w 2010 tylko po to by zdobyć oceny z PO trenuje karabinek pneumatyczny na 10 m oraz sportowy 60 leżąc i 3x20 czyli trzy postawy (kolano, leżąca oraz stojąca) Moim największym osiągnięciem jest mistrzostwo Polski oraz wyrównanie rekordu Polski w konkurencji karabin pneumatyczny w kategorii juniora strzelała również z pistoletu pneumatycznego dla relaksu Narazie nie kończę swojej przygody ze strzelectwem sportowym i jeżdżę nadal po całej Polsce Zachęcam do tego sportu
Ja miałam okazję kilkukrotnie strzelać z pistoletu pneumatycznego mojego taty Teraz zbieram pieniądze na mój własny karabin , mimo że moi rodzice mają jakieś obiekcje do tego.... A w przyszłości chciałabym wziąć udział w jakiś zawodach B)
Karabin chcę kupić sobie taki jaki został mi dobrany przez "specjalistów" I tak , wiem na co się porywam.
AikooIdiotka, ogarnij sie! Nic Ci to nie da.. A co do wątku, nie interesuje się za bardzo strzelnictwem, ale jeśli się liczą gry to mogę zaliczyć, że w cs'a nie jestem najgorsza, ale też umiem strzelać ;*
Kochanek grubasa W sumie to mają ytbera i pomoc im się powodzi, a ciągle muszą reklamować. Jak to jest poslance grubasa?
Jestem raczej tylko fanem strzelectwa . Strzelam często bronią śrutową z amunicją Cheddite i czasami zdarzy mi się strzelać bronią Anschutz 2002 Super Air. Uczęszczam do klubu MKS Diana i jak mam chwilę to chętnie zaglądam . Trenuję od trzech lat i raczej rzadko jeżdżę na zawody :-/, kilka razy byłem na powiatowych. Bardziej niż zawody podoba mi się strzelanie i udoskonalenie umiejętności :shy:. Strzelam raczej z pneumatycznego karabinka na 10m jak większość moich kolegów na strzelnicy i strzelbą z śrutem. Zdarza mi się strzelać z pistoletów maszynowych np. PM-84 z krótkim magazynkiem 15 naboi . Mam nadzieję, że będzie mi szło coraz lepiej, na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony . Pozdrawiam