Witam ! Jako wysoka ranga przedstawiciela Harrego Pottera na craftapple którą sam sobie nadałem Ogłaszam że planuję budowę Ulicy Pokątnej na tym oto serwerze ! Plan : http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130724130958/harrypotter/pl/images/c/c5/Pok%C4%85tna.gif Tak mniej więcej ma to wyglądać i kto jest chętny do budowania najlepiej Potterhead chociaż każdy może to proszę napisać tu pod wątkiem [align=center]Jeżeli ktoś by mógł dać to proszę -Cobla -Drewno/deski (najlepiej dębowe) -Wiaderka wody -Kociołki -dużo skóry/skórzanych zbroi -Barwniki -Płotki -Patyki -Tabliczki -książki z piórem (co można pisać w nich) I inne rzeczy które mogą się przydać ! Nie mam jeszcze miejsca do budowy oraz cuboidów ale gdy znajdę i założę cuboidy poinformuję i zorganizuję zbiórkę Kto chce podpisywać się pod wątkiem ! Lista budowniczych : -Yumi - - - - [/align] @edit Znalazłem miejsce i rozpocząłem trochę budowy ! wszyscy którzy są budowniczymi informacje w grze
Ostatnio słyszałem, że w ciągu najbliższych 2 miesiecy może zostać wprowadzona nowa edycja (Brać to z dystansem) więc proponuje sobie na tej mapie zrobić plan a na nowej budowe, polecam również zebrać dużo bannerów i je ładnie pokolorować