[/color] Cześć wszystkim. Odchodzę na 3 lata :-/. Czasami będę wchodził, żeby mi działki nie padły. Pozdrawiam takich graczy jak: Apaxiw0w, Colorfull, pat277, ThreeEyedMaster, RaddiPL, Nazilord24, DejVoo, reconnect oraz thereverend_. Jak kogoś mi bliskiego przyjaciela zapomniałem wymienić z góry przepraszam. :-/ [hr] na forum też czasami będę wchodził [hr] a i jeszcze kox0036 i brata koxa. I jeszcze MsKornel.
Znając życie wrócisz za dwa dni i będziesz grać dalej jak reszta, która pisała, że odchodzi. Czytając twoje posty mogę stwierdzić, że to twoje "odejście" wyjdzie na dobre i Tobie i reszcie graczy. Nie znam Ciebie na tyle, żeby to potwierdzić w stu procentach ale zachowanie w większości wystarczy . Pzdr.
Cóż... Już MsKornel byłby lepszym pomocnikiem. Młodszy ale w porównaniu do Ciebie ma spory autorytet oraz jest OGARNIĘTY.
Co jak co ale sporego autorytetu to ja nie mam [hr] Nie skromy nie mam jakiś ,,cech przywódczych" czy jakiegoś WIELKIEGO uszanowania na serwerze jedyne co to możesz powiedzieć o mnie to to że jestem troszkę ogranięty umiem tylko dobrze orto i że jestem miły do większości osób i mam anielską cierpliwość również do większości osób i że jestem no-lifem
Ja tylko mówiłem że już nawet Ty byłbyś lepszym materiałem na pomocnika od niego. Źle mnie zrozumiałeś.
Z tymi trzema latami to chyba trochę przesadziłeś tak czy siak cześć i powodzenia w tym co będziesz robił Na przyszłość: pożegnanie nie porzegnanie