Witam ! Chciałbym się wypowiedzieć na tej cudownej grze zwanej ,,minecraftem" lub przez innych ,,majkraftem" może już się domyślacie o co mi chodzi Jak pewnie wszyscy wiecie minecraft jest uważany za grę dla dzieci pegi 7 Ale przez kogo pomyślmy .. Pierwszy Polski Youtuber który nagrywał minecrafta (przynajmniej ten najbardziej znany) to Jjayjoker od niego wszystko się zaczęło on głównie spopularyzował minecrafta w Polsce ale to jeszcze nie do końca przez niego.. Potem (chyba) był CTSG który zaczął nagrywać odc z minecrafta ale w końcu z tego zrezygnował i zaczął nagrywać inne gry oraz założył nowy kanał. I tu już zaczynamy tych youtuberów którzy mają dziś po 100000 subów najpierw Polski Pingwin dziś zwany pod nickiem Stuu.Przez niego głównie można powiedzieć ,,dzieci" zaczęły atakować tą grę jest tak zwanym ,,królem podstawówki" przyznam się oglądałem go i to bardzo długo lecz gdy zauważyłem że te odc nie są takie jak kiedyś i że robi to tylko dla hajsów i to kompletny debil -,- nr 2 ! ReZi który nagrywał minecraft na modach ! Oglądałem ale zrozumiałem że to taki sam debil jak Stuu/Pingwini wszystkoo dla hajsów możecie mówić ale dał tyle i tyle dla szpital w takim i takim szpitalu i nie wziął dla siebie ! no ale nie widzicie on to zrobił specjalnie żeby ,,podbudować" sobie ,,reputację" HELLO ! i dalej... SKKF ! Największy imbecyl jakiego spotkałem twórca Kwadratowej Masakry która jeszcze bardziej zachęciła dzieci do grania w minecrafta bo.. czemu nie ? filmik raz na miesiąc bo .. czemu nie ? I teraz jak widzę komentarze pod jego filmami ,,kiedy majkraft ?" ,,Jaki debil nie nagryfa jusz majkrafta" to mnie szlag trafia i to mocno oglądałem go ale teraz nie znoszę -,- głównie przez tych którzy wybili się na minecrafcie dziękujmy za to że horda dzieci gra w minecrafta a chat jest oblegany błędami ortograficznymi itp. nie nie jetem zazdrosny o ich sławę jak możecie nie słusznie wywnioskować ponieważ uważam iż jest to tylko wykorzystywanie ludzi dla sławy a na Youtubie ROI się od dzieci które nagrywają minecrafta i mnie to tak denerwuje że nie pytajcie.. I warto wspomnieć o jednej rzeczy jak ktoś się was pyta (zakładam że w gimbie/podstawówce najbardziej bo nwm jak to może być w liceum czy w technikum) czy gracie w minecrafta odpowiadacie tak : ,,CO ? minecraft ja w takie gówno nie gram to dla dzieci" to widać jakie macie swoje zdanie i jak jesteście BARDZO wolnymi ludźmi bo przejmujecie się zdaniem innych. Bynajmniej JA mówię po prostu że gram gra jest spoko i się tego nie wstydzę a że przez jakiś debili którzy nagrywali z tego jak dzicy tak jest jak już jest. weźcie przełamcie lody (jeżeli nie mówicie) i powiedzcie tak ,,gram i co ci do tego ?" to nie boli (chyba że was pobiją ^^) Jeżeli macie jeszcze jakieś wątpliwości piszcie pod wątkiem oraz jeżeli przeczytaliście ciekaw jestem waszego zdania ! ps. Musiałem się napisać bo to kocham <3
Lubię ale oglądam tylko tych ,,mniej sławnych" bo oni są najlepsi i nie ,,gejmerów" tylko Vlogerów bo gry są przereklamowane no ale zdarza mi się oglądać minecrafta madzi czy Simsy Banshee
Już dawno ^^ Nie tylko dziewczyny oglądam Pjotrka ,Naruciaka (chociaż już zaczyna się psuć) Karolka i zacinka ee.. e... e...
Ale ból dupy ściska i nie obrażaj pingwina od "króla podstawówek" dzieciaku, jedyny normalny jutuber na poziomie Skoro przeszkadzają i dzieci w grze to zbierz rówieśników i żegnam ;(
Pisałem że nie jestem mistrzem orto ^^ I nie ściska mnie ból dupy bo ja wyjatkowo nie pisze postow '' ale jestes glupi.''
Aha? Ja się wypowiem na temat reZiego i chyba wszystkich youtuberów. Ludzie marnują swój czas, żeby nagrać jakiś film, potem obróbka (wycinanie zbędnych scen itd.) ,więc skoro poświęcają tyle czasu na to, żeby sobie ktoś mógł oglądać filmik to to powinni coś za to otrzymać, bynajmniej taki jest mój tok myślenia nwm jak ty uważasz.
Nie oglądam YouTuberów minecraftowych oprócz RoxaMB.. On potrafi zachować poziom nagrywania itp.. Mimo to, zawsze lubie sobie obejrzeć np AdBustera, Śmiechawe, CyberMariana, HistorieBezCenzury i kilka innych. Czasami oglądam let's play'e gier w które grałem jak byłem brzdącem
Jeśli chodzi o gry w jakie pykałem jak co niektórych jeszcze na świecie nie było, to np: Kangurek Kao <3 Kangurek Kao Runda II, Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast, Najdłuższa Podróż, Theme Park World, Lego Star Wars , Rayman III Hoodlum Havoc i kilka innych ;3