cześć. Nazywam się Dawid, mam 15 lat. Mam 1 brata o imieniu Hubert jest to mały chłopak który tylko się tym charakteryzuje, że chce się z all bić. Trochę patrzyłem jak składa podania i się nauczyłem. Dzisiaj zalogowałem się na forum bo jak zobaczyłem co brat pisze to jednym mnie jednym słowem zatkało. W szkole jestem słaby z Ortografii chyba to rodzinne. Mój brat ma tak na prawdę 13 lat urodziny ma chyba 9 któregoś miesiąca. Polubiłem wasz serwer szybciej znalazłem ten serwer niż brat i gram na nim hmm z 1 i z 2 miesiące albo więcej. Ale został mi w pamięci event kopania cennych bloków to w all się stało takie bogate. To były czasy jak jeszcze grał _Monday_ oraz N9q no i jeszcze kuzyn Monda'ya ros. W administracji był jeszcze Waldemar. Ale wtedy w ogóle nie wiedziałem, że serwer ma swoje forum.
Needenson ty się lepiej ogarnij bo zaraz ja ci przypomnę inne nicki które mają dużo wspólnego z twoim IP
Pisałeś wczesniej ze jestes Hubert teraz ze dawid Grasz miesiac dwa a Event kopania bloków był Hmm z 6miesiecy temu?
Needenson to samo mowie do ciebie aidan Zaczynasz skakać, a ja zacznę to tępić na nowo. GTFO. Nikt tu nie chce botów co płaczą ze ktoś mówi ze maja multi a sami wyganiaja innych. Żegnamy aidan i zarazem ImaGer
Phantom to nie są moje konta nie dociera do Ciebie? Współczuje Twoim starym, że takiego idiote mają w domu, poprostu jesteś karolku żałosny, co jak co, ale jesteś najgorszym i najwredniejszym członkiem ekipy.. Sprawdzasz na ileb możesz sobie pozwolić, myślisz, że jesteś od każdego lepszy? że Tobie więcej można? Powiem Ci tylko tyle wszystkie Twoje wyzwiska, obrazy innych graczy mam zapisane na dysku, więc Sobie lepiej uwżaj.. Według mnie powinieneś zostać ukarany, np. obniżenie rangi na 7 dni, a Blavck powinien mieć awans na va. Tyle z mojej strony, ja Ci phantom radzę, uważaj sobie..
Grozisz? No to żegnaj, obraża moderatora. Juz psychicznie dziecko nie wytrzymujesz, jak wcześniej dziecko aidan i dziecko fejm.
Dobra dość tego pajacowania. Mielibyście jaja i przyznali się do tego że to wasze multikonta a nie robicie z siebie totalne pośmiewisko. @Monster99(Patryk12)- Przeczytałem wszystkie twoje podania na pomocnika jakie składałeś i jedno mnie zaciekawiło Podanie Patryk12 Wypisałeś tam swoich rodziców i siebie a żadnego brata o imieniu Dawid tutaj nie ma. Przypadek? Nie sądzę. @Needenson- Grzeczniej trochę do innych graczy! Nie jesteś tutaj ważny jak się nie podoba to wypad z forum. Prawda boli i nerwy puszczają co nie? Pozdrawiam DejVoo