siemanko..wczoraj sobie gralem na serwie i nagle mnie wywalilo i gdy probowalem wejsc na serwer pisalo ze jestem zalogowany. Teraz gdy proboje wejsc nawet gra nie dziala. Instalowalem pare razy od nowa i nic... Moze mieliście coś podobnego i ktos wie co jest nie tak???
Czesc ciągle bież odśwież i tak szybko za jednym razem wejdź jak Ci jeszcze nie wejdzie to rób tak calu czas
To nie wiem skontaktuj sie z Administratorem Mi pisali You arleady cis tam dalej nie wiem co. [hr] A masz skyland czy orginalnego minecraft
Zainstaluj launcher ze strony craftapple.pl zakładka jak grać i zainstaluj czysta Jave (link tez masz podany w zakładce jak grać)
to zainstaluj np. launcher Kei&nett + czystą jave (Najpierw usun cały .minecraft) i sprawdz czy działa
Jeżeli masz włączonego minecrafta i masz ten komunikat to zamknij grę i odczekaj chwile. Być może jak sie wylogowales to ktoś wszedł na twoje kono. Pewnie miałeś laga i Ciebie wyrzuciło z gry. spróbuj tego co napisałem. Mi pomogł Pozdrawiam.
XULTRASX Twój problem wydaje się być podobny do problemu Oskara. Spróbuj rozwiązania tam opisanego. Jemu pomogło gdy zrobił dokładnie tak jak jest tam opisane. [L I N K do problemu Oskara]