Dokładny nick w grze: Monster99 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Najwięcej mogę poświęcić 3-4 godziny. Ile masz lat: 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Na survivalu Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram 1 i pół roku. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na craftapple gram ok. 1 roku. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Niestety nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedną komende kick nick powód. Dlaczego Ty: Staram sie pomagać graczom, nie należy do nobów. Nie przeklinałem jeszcze nigdy na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imie Dawid. Lubie grać w CS:GO. Jestem nie śmiały lecz mam dużo kolegów w gimbazie. Chodzę do 3 gimnazjum czyli w tym roku egzamin. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie koniem przesz ściany, latające bloki od działek. Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy: wymiataz23, pat277, Blavck. Pomocnicy: RaddiPL, krzyss06, Nazilord24, Marcinek7. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi pomagać graczom oraz wyjaśniać działanie komend nowym graczom. Ostrzegać graczy przed kickiem (lecz gdy jest to większe wykroczenie to nie zawsze). Być dyspozycyjnym, Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez moda i vice admina.
Brak prefixu w temacie, jeden z tych bardziej pospolitych "pocisków" w podaniach graczy (pewnie 12+): "Ile masz lat: 15 lat" , "Chodzę do 3 gimnazjum czyli w tym roku egzamin.". Mało rozwinięte, popraw błędy w podaniu (np. "nie należy do nobów"). Dlaczego Ty: "Nie przeklinałem jeszcze na serwerze." -_-. 1 rok na pewno nie grasz. Na nie.
No no.. nawet ciekawie Nie widziałem Cię chyba jeszcze ale może dlatego, że cały czas jestem na Creative Zobaczymy co powiedzą inni. Z mojej strony TAK @edit Ech. I co tu z Tobą zrobić. Jeśli to Patryk to zaraz będzie to sprawdzone przez adminów. Zmieniam zdanie. (A rzadko mi się to zdarza) Na Nie
wiesz co wredna w tym momencie będę, Ty krzyczysz że masz ogólny host to może tam też jest ogólny? Jak masz problem do tego że inni Ci porównują ip to czemu się czepiasz innych praktycznie o czcionkę? co do podania to się wstrzymam bo nie kojarzę Cię chociaż gram ty grubo ponad rok.
odczepta sie ode mnie!!!!! [hr] a adsone ja gram dość żatko ale grałem kiedyś z DejVoo [hr] a ja tu gram długo
Najpierw mówiszże grasz miesiąc teraz rok... Gubisz się we własnych kłamstwach Patryk.. WSZYSCY wiedzą że to ty... Więcz łaski swojej przyznaj się..
1) Egzamin gimnazjalny już był 21-23.04.2015 gdz. 9:00 2) Źle napisałeś nick moderatora wymiatacz23 a nie wymiataz23 3) Sorry, ale jakoś nie przypominam sobie takiego nicku z serwera. 4) Mogłeś się bardziej postarać. Jestem na NIE!! Pozdrawiam DejVoo