Dokładny nick w grze: xXrepoXx Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-5h Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: od wersji 1.4.7 (ok 2 lata) Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od 2 edycji, po długiej przerwie powróciłem do gry Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy tutaj i na żadnym serwerze Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem Kid Modem, head helperem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): - Jest jedna komenda: /kick [nick] powód np. /kick xXrepoXx Flood Dlaczego Ty: Uważam, że powinienem dostać tę rangę, ponieważ na wielu serwerach mam tę rangę i są ze mnie zadowoleni. Chciałbym także dostać tę rangę na serwerze craftapple. Obiecuję,że jak dostanę tę rangę to będę się starał pomagać i być zaufanym dla graczy Opisz siebie w kilku długich zdaniach: hmm. Zacznę tak : Mam na imię Jakub. Mam 15 lat. Mieszkam w Lęborku (to takie małe miasto na pomorzu). W wolnym czasie gram na keybordzie i jeżdżę na rowerze. Moją pasją jest tworzenie muzyki,kolarstwo górskie, Gry komputerowe i programowanie, naprawianie komputerów i telefonów. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Zauważyłem tylko kilka bugów: -przechodzenie koniem przez drzwi/ściany - Czasami, gdy się pływa łodką wyrzuca za latanie - Czasami, gdy wchodzę na serwer i jestem na lobby , to buduję sie w powietrzu i też wyrzuca za fly Wymień kilku członków ekipy: Oto członkowie ekipy: Mod(Moderator) - Pat227 - reconnect (Blavck) - ThreeEyedMaster - Phantom_Screw Pomocnicy: - RaddiPL - Nazilord24 - Marcinek7 - krzyss06 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązki pomocnika: -pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu - pomagać graczom, odpowiadac na ich pytania - itp.
Jestem na NIE, z tego co czytałem między podaniami musi być miesięczna przerwa, pozatym bardzo dziwnie układasz zdania.
Masz jak napisałeś rangę pomocnika na wielu serwerach to ja na twoim miejscu bym grał na tym serwerze z pomocnikiem i udoskonalałbym tam swoje zasługi ale jak chcesz. Co do podania to tak średnio. To właśnie powinieneś robić jako gracz a nie pomocnik :/. Na tą chwilę Neutral.
Hmm niby podanie nie jest złe, ale powinno się odczekać miesiąc. Jednak widać jakiś tam wkład w podanie. Mimo wszystko jestem na nie, ponieważ zdarzają Ci się nieprawidłowe zachowania. Jak to poprawisz to jestem dobrej myśli. Mała rada dla składających podania: w punkcie ,,Dlaczego Ty" postarajcie się napisać dlaczego właśnie WY się nadajecie na pomocnika, a nie dlaczego macie dostać rangę.