Wiecie co. Ostatnimi czasy wychodzi dość dużo spin, kłótni etc etc. Może niech Ci co chcą to powiedzą jakie mają sposoby na odreagowanie od kłopotów? Ja mam prosty. Nawet na tą chwilę, który zrobię. Łapie za gitarę i idę grać na miasto Dla tych co są z Lublina: Między 16.30 a max 22 będę na mieście. Okolice deptaka i bramy krakowskiej bądź grodzkiej. Jeśli chcecie mnie poznać osobiście to szukajcie chłopaka z czarną gitarą, spodnie moro wpuszczane w buty wojskowe, skóra i (o ile znajdę) to bandamka w czaszki serdecznie zapraszam i do zobaczenia No i teraz wasza kolej na sposoby działania przeciw stresowi Pozdrawiam Kewin "shoga"
Siedzsniebprzed kompem Patroszenie poduszki Nawrzeszczenie na siostrę Logadanki z szabii, anem, natalią oraz Julią Nie jedzenie
Jak miałam swoją gitarkę to też był to mój sposób na odreagowanie wszystkiego xD Aktualnie jest to muzyka na słuchawkach na fuul <3 Lub strzelnica, lecz dziś nie mam do niej dostępu.
najcześciej próbuje się pogodzić z zaistniałą sytuacją wmawiając sobie, że będzie dobrze.... Albo etykietuje swoje uczucia co redukuje złość o 50%
a ja jak jestem CENZURA to ide CENZURA komus ryj ^^ jakiemus dzieciakowi najlepiej D wiem jestem CENZURA hahaxD