MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

prośba o odbanowanie :(

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika soczekkkk, 2 Maj 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. soczekkkk

soczekkkk Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.soczekkkk

2.2015-05-02

3.reklama

4.chciałbym dostać ub ponieważ: , tak podałem NAZWĘ serwera ale na msg do kolegi z , którym grałem od dawna na tym serwerze (bo gramy na dwóch na tym i na tamtym) i nie reklamowałem go tylko go zapytałem czy na niego wskoczymy(jeszcze raz powtarzam pisałem na msg). Chciałbym poprosić albo całkowite odbanowanie albo po prostu jego skrócenie.

prosi , soczekkkk

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

to ze pisałeś na msg nic nie zmienia ;P

3. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    na /msg nie obowiązuje cenzura, netykieta i reszta, ale reklamowanie jest zakazane. I tak dostałeś wersję ulgową bo 14 dni zamiast 21

4. soczekkkk

soczekkkk Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ok, ale to i tak nie zmienia tego że nie reklamowałem serwera
    :(
    [hr]
    tyle , że jeszcze raz powtarzam nie reklamowałem serwera tylko zapytałem go czy na niego wejdziemy (a on poza tym i tak zna ten serwer ba gra na nim z jakieś 2 miesiące)

5. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Skróciłbym, ale to jest ewidentny brak znajomości regulaminu, poza tym twój kolega wyskoczył z cenzura do mnie na serwerze już. Przemyśle to jeszcze.

6. mikolajmin

mikolajmin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja jestem tym jego "kolegom" ja bym mu normalnie dał unbana bo rzeczywiście napisał na msg czy wskoczymy na (cenzura) a ja na tamtym serwerze gram nie 2 ale 1,5 miesiąca to co to za reklama serwera którego się zna?

7. MsKornel

MsKornel Gość

kolegom [*]

Reklama
  8. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Reklama to Reklama! Ban jest za 14 dni jak się nie mylę. Więc spokojnie poczekasz i będziesz miał nauczkę, żeby w przyszłości nie pisać nawet na /msg i nawet kolegom którzy graja na tym i na tamtym serwerze. Każdy musi być traktowany tak samo.

9. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Dobra UB nie będzie. Regulaminowo powinienem wstawić na 21 dni, ale byłem pobłażliwy, to wstawiłem na 14 dni. To i tak tydzień mniej czekaniny itp. Na przyszłość wiedz, że reklamowanie jest tutaj surowo zabronione. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę