Witajcie tu jest tak zwane q&a pewnie o czymś takim słyszeliście po prostu zadawajcie do mnie pytania a ja wam by morze odpowiem Pamiętajcie żeby numerować pytania bo inaczej się pogubię
To takie coś ja (chyba) pierwszy napisałem wątek pod tytułem ,,Taki se pan który zamiast Mr ma Ms" Ale no zadam ci pytanko Imię Nazwisko Ksywka Szkoła podstawówka/gimnazjum Od kogo się dowiedziałeś o minecrafcie co sądzisz o polityce w Polsce Co sądzisz o osobach homoseksualnych Masz dziewczynę/chłopaka ? Jakiej jesteś wiary ? gdzie mieszkasz no to tyle xD
Kurde ale trudne :/ Imie: marcin Nazwisko: Dabrowski Ksywka: Banan Szkoła: Gimnazjum nr.1 klasa 3 Od kogo wiem o minecraft: Od notcha na jednym z minecon mi powiedział ^^ Co sądze o polityce w Polsce: Nic Co sądzisz o osobach homoseksualnych: Głupie pytanie powien to że są dziwni Masz dziewczynę: Nie, nie mam dziewczyny ale to nie znaczy że jestem gejem Jakiej jestem wiary: Głupie pytanie jesten hsześcijanem Gdzie mieszkasz: W Warszawie
1) Ile tak naprawdę masz lat? 2) Jakiej muzyki słuchasz? 3) Czy czytasz książki? 4) Jaki film polecasz? 5) Czy masz rodzeństwo? 6) Czy masz jakieś zwierzątko? 7) Jaka jest twoja ulubiona potrawa? 8) Czy miałeś kiedyś już jakąś dziewczynę/chłopaka? 9) Co sądzisz o polskich youtuberach? 10) Jakie chciałbyś mieć samochód w przyszłości? 11) Jak masz na drugie imię? 12) Jaka jest twoja idealna dziewczyna? 13) Co sądzisz o rurkach u chłopaków? 14) Czy piercing u kobiety jest według cb podniecający? 15) Jak długo będziesz grał w minecraft? 16) Czy miałeś/masz jakiś motor/quad/cross? 17) Twój najlepszy przypał w szkole? 18) Czy próbowałeś kiedyś papierosów, alkoholu? 19) Twoja najlepsza gra z dzieciństwa? 20) Czy jestem fajny? Chciałeś Q&A to masz Pozdrawiam DejVoo
1) Ile tak naprawdę masz lat?: 18 2) Jakiej muzyki słuchasz?: Techno 3) Czy czytasz książki?: Tak czasem 4) Jaki film polecasz?: Gwiezdne Wojny III Zemsta Sithów 5) Czy masz rodzeństwo?: Tak, starszą siostrę 6) Czy masz jakieś zwierzątko?: Tak, kotałke 7) Jaka jest twoja ulubiona potrawa?: Devolaje nie wiem jak sie to pisze xD 8) Czy miałeś kiedyś już jakąś dziewczynę/chłopaka?: Nie 9) Co sądzisz o polskich youtuberach?: Zależy jakich 10) Jakie chciałbyś mieć samochód w przyszłości?: Najlepiej fiata 11) Jak masz na drugie imię?: Jeśli bierzmowane się liczy to Grzegorz 12) Jaka jest twoja idealna dziewczyna?: Hmm Niska, naturalna, taka normalna, oczy no nie wiem.. brązowe włosy blond, brązowe lub rude 13) Co sądzisz o rurkach u chłopaków?: Nienawidzę tej mody... 14) Czy piercing u kobiety jest według cb podniecający?: Zależy 15) Jak długo będziesz grał w minecraft?: Czas pokaże 16) Czy miałeś/masz jakiś motor/quad/cross?: Nie 17) Twój najlepszy przypał w szkole?: Przyniesienie picollo do szkoły po czym dyrcio uznał że to alkohol i o mało mnie nie wywalili ;d 18) Czy próbowałeś kiedyś papierosów, alkoholu?: Paliłem biernie, pije okazyjnie. 19) Twoja najlepsza gra z dzieciństwa?: Kangurek Kao, The Sims 1 <3 20) Czy jestem fajny?: Jesteś spoko ;d
1). Jakie masz stosunki do gejów? 2). Lubisz pożycie seksualne? 3). Lubisz kócyki i jednororzce? 4). Co robisz jak nic nie robisz? 5). Jaki jest najlepszy środek na łysienie?
1. Spalić każdego ^^ 2. Uwielbiam <3 3. CENZURA? Nie jestem pedałem ;D 4. Wale niemca po kasku :33 5. Końska sperma