Witam. Mam propozycje związaną z nową edycją na naszym serwerze. Mianowicie myślę, że można by było pozwolić sVipom zachować zawartość ich enderchestów z poprzedniej edycji, czyli w pewnym sensie przenieść część itemów (ograniczoną przez ilość miejsc w ec) na nową edycję. Wiem, że dużo graczy będzie przeciw temu protestować, ale myślę że ten pomysł może być nie tylko pożyteczny dla sVipów, ale również korzystny dla właścicieli serwera, gdyż na pewno zmotywuje on jakąś część graczy do zakupu sVip przed wprowadzeniem nowej edycji. Jak chcecie swoje opinie, protesty, hejty itd. Ja mam nadzieje że użyłem dobrych argumentów, i że administracja przekona się do mojej sugestii
Jak najbardziej na tak, wiadomo ze zwyklych graczy bedzie ból dupy sciskał bo oni nie moga ale jakis przywilej moglby byc przypisany nam, wydalismy grube hojsy, a i tak duzo nam ograniczono, (nie wspomne o wylaczeniu repair all w walce) TAK TAK TAK GIMBUSKIE TAG
Jestem za zdaniem Yumi i reca bo inaczej mówiądz co będzie z VIPami i Graczami ? Po za tym nowa edycja czyli zaczynamy tak jak by grę od nowa