Rekrucja na Pomocnika . Kod: [Podanie] twój nick: LakiPL Kod: Dokładny nick w grze: LakiPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3h - 8h Ile masz lat:12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative. Jak długo grasz w Minecraft:Od 6 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:6 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nie miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie nigdy. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick {nick} {powód} Dlaczego Ty: Bo lubię grać na tym serwerze i chciał bym mieć wreszcie jakąś rangę nie tylko gracz. Bardzo podoba mi się ten serwer i bardzo lubię całą administrację i chciałbym być jej członkiemwink. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Kamil mam 12 lat lubię bardzo grac na różnych serwerach ale najlepszy jest ten mc.craftapple.pl. Jestem blondynem.Więcej czasu spędzam na komputerze niż na dworze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na s : Znam dwa 1.Przechodzenie przez drzwi jak ktoś nie jest dodany do działki na creative 2.Gdy postawisz piasek nad przepaścią on jest w miejscu i nie spada. Wymień kilku członków ekipy: krzyss06, shoga , GirlGamersPL , pat277, adsone, Blavck Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać innym i Mówić administracji o wszelkich błędach.
Jestem na NIE!! 1) Wiek przekreśla wszytko. 2) Zły prefix -->[Podanie] LakiPL 3) Błędy. 4) Lepiej weź się za naukę w tym wieku a nie pisz podanie. 5) adsone nie jest członkiem ekipy tylko Administracji. 6) Cały dzień przy kompie siedzieć to przesada i to WIELKA. Pozdrawiam DejVoo
Jest taka zasada, że jeśli twoje podanie zostało odrzucone to trzeba poczekać 30 dni na złożenie nowego podania -_-