Proponuje aby w działach: - Bany oraz skargi - Odwołania od banów - Rekrutacja na Pomocnika i Ekipa Zablokować dostęp do pisania postów pod wątkiem (Wątki będą mogli tworzyć zwykli gracze, ale postów pod nim już nie i posty będą mogli tworzyć modzi/vice) Według mnie zwykli gracze oprócz napisania prośby o unbana, skargi, lub podania na pomocnika, nie mają nic więcej do szukania w tych działach, a jak można łatwo zauważyć grupa graczy bawi się w moderatorów/vice i decyduje który wątek jest do zamknięcia i na ile jest ban (Jakaś paranoja) albo tworzy jakieś pod tematy w wątkach i zaczynają się kłótnie, wyzywanki i masowy spam. Co do składania podań, jak wiele razy już mówiono zwykli gracze nie mają wpływu na przyjęcie gracza do ekipy, liczy się głos tylko Administratora, a gracze pod podaniami piszą "Jestem na tak", "Jestem na nie" co według mnie jest jawnym nabijaniem postów oraz powodem do kłótni, ewentualnie masowego spamu jak w przypadku niektórych podań: 15 stron kto jest na tak a kto na nie... Oczywiście proponuje takie coś, jeśli jest to możliwe do zrobienia.
Oczywiście , że jestem ZA. Też wpadłam na ten pomysł , ale wyprzedziłeś mnie z wstawieniem go na forum
To zły pomysł, ponieważ zawsze ktoś może wnieść coś do wątku - z blokadą jedynie ViceAdministratorzy mogliby cokolwiek tam zrobić.