Cześć jestem Gabi. W grze też mam nick Gabrysia28W. Na serwerze jestem już dłuższy czas ale dopiero niedawno odkryłam forum. Bardzo lubię Minecrafta, kocham wszystkie książki Harry'ego Pottera :* no i chciałabym mieć pasek na świadectwie. Jestem niepoprawną optymistką. ;PP Większość osób zna mnie pewnie z serwera. Bardzo lubię czytać i jadę w wakacje na obóz stworzony na podstawie książki. :shy: Kocham sowy! 0_o Mam nadzieję, że mnie polubicie. B) No więc, witajcie wszyscy! Ps. No i lovciam Creepery! <3
Witaj Potterhead ! jestem przedstawicielem Harrego Pottera na craftapple (tytuł ten sam sobie nadałem) więc witaj w naszych progach !
Witajcie! Cieszę się, że mnie tak ciepło przyjęliście! Mój ulubiony tryb to Survival, a z tego co wiem niedługo rusza kolejna edycja. Nie mogę się jej doczekać! Na forum będę się na pewno świetnie bawić! O serwerze dowiedziałam się, jeśli dobrze pamiętam, z Google. To było wtedy, kiedy szukałam mojego pierwszego serwera (trudno teraz znaleźć fajne serwery na 1.8). Pozdrowionka! B)
Siema Gabrycha Jak Ci się tak u nas podoba, daj diaxa http://www.mclista.pl/231 żeby więcej osób mogło go znaleźć
Dałam już diaksa. Mam nadzieję, że dzięki temu CraftApple będzie miało jeszcze więcej graczy! Będę uważać, Creepez.