Dokładny nick w grze:KaliFo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od poniedziałku do piątku 1-2h i cały weekend Ile masz lat: Mam 14 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np.Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na serwerze Survival, lecz bywam też na Creative zbudować co nieco. Jak długo grasz w Minecraft: Gram w Minecraft'a od wersji 1.2.5 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na sieci tych serwerów gram około trzech miesięcy i wczułem się w klimat serwerów jak i w klimat forum. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie, lecz zdażyło się, że zostałem wykopany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Owszem, posiadałem kilka swoich amatorskich serwerów Minecraft. Byłem równierz sporo razy w ekipie, ale najbardziej pamiętam Cenzura reklama edycja na której były hotele i zamek z cegły jako spawn. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Pomocnik posiada tylko jedną komende więcej niż gracz, jest to komenda /kick [nick] wykopuje gracza. Komenda stworzona do wyrzucania spamerów i tych którzy nie przestrzegają regulaminu serwera. Dlaczego Ty: Dlaczego ja? 1.Duża znajomość komend. 2.Ortografia nawet nawet 3.Jestem pomysłowy 4.Zabawny 5.Lubię czynić dobro, ale mam też złe strony ;\ 6.Jestem doświadczonym graczem 7.Wczułem się w klimat serwera, jak i forum. 8.Jestem pomocny. To wszystko Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Dawid, mieszkam w Barlinku (okolice gorzowa). Jak już wspomniałem wcześniej jestem zabawny i pomysłowy. Moim hobby jest parkour. Chodzę do drugiej klasy gimnazjum na ul. Leśnej. W przyszłości chciałbym zostać grafikiem i już projektuje amatorskie grafiki. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze Gdy chodzę na serwerze survival w oddali widać Note Bloki. Niektórzy mowią coś o koniach, ale z tym się nie spotkałem. Wymień kilku członków ekipy:Moderatorzy: wymiatacz23 Phantom_Screw ThreeEyedMaster Pomocnicy: krzyss06 shoga Nazilord24[/b] Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, oraz pomagać dla graczy! Również pomocnik powinien zgłaszać wszelkie bugi i usterki na serwerze! Oceniajcie kreatywnie, to moje drugie podanie
Nie widzę żebyś pomagał na czacie, chyba że przez msg. Dołączył 04-05-2015, pomocnik ma za zadanie udzielać się na forum, a w tak krótkim czasie z Twojej strony to było chyba niemożliwe.... Ja jestem na nie.
Sorry źle patrzę na date...Ale i tak napisałeś tylko +11 postów. Program ten się zwie Google grafika... dancing banana
Jestem na nie. Z następujących powodów: - Mały wiek na owe stanowisko. - Nie udzielasz się na forum w ogóle wchodzisz tylko aby złożyć podanie na rangę Pomocnik . - Nie widzę cię w grze a jak się mylę niech inni gracze mnie o tym po informują. - Podanie nawet ładne ale po prostu jak nie widzę cię w grze to nie ma co być na Tak. [hr] EDIT!!! Jestem na małe tak.
No no. To mnie przekonujesz. Jak już kiedyś pisałem. Wiek to tylko liczba, która jest wyznacznikiem ile miało się czasu na zdobyciei poukładane wiedzy! Moim zdaniem podanie fajne, czytelne. Jeden mały minus (który może stać się problemem): nazwa serwera na, którym grałeś. Nie powinno się dawać takich rzeczy. Reasumując: jestem na TAK. P.S. też kiedyś trenowałem parkour przez ładnych parę lat ;-) teraz akrobatyka ;-) Pozdrawiam Kewin "shoga"
Podanie nawet miało trochę pomysłu ale niestety w pkt. "Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze" została podana nazwa działającego serwera co tutaj uważa się za reklamę, więc jestem stanowczo na nie. Nota z regulaminu CA: Kod: §8 pkt.6 Reklamowanie na forum innych serwerów Minecraft, for, stron poświęconych tematyce Minecraft, serwerów TeamSpeak3 będzie karane zgodnie z Taryfikatorem Kar.