A więc Viran, doszły mnie słuchy, że byłeś pomocnikiem to dość wysoka ranga, niektórzy gracze mogą Sobie o niej tylko pomarzyć. Mam do Ciebie pytanie dlaczego wszustkich obrażasz, hejtujesz, wyśmiewasz co Ci to daje ? Jakąś satysfakcje ? Raczej nie poprostu się ośmieszasz pokazujesz jaki to Ty jesteś mądry, jak Cie rodzice wychowali. Viranku taka rada odemnie radze Ci zacząć wszystko od początku założyć Sobie nowe, normalne konto i dać sobie spokój z hejtowaniem innych. Zacznij znowu zwyczajnie grać na serwerze, a jeżeli znudził Ci się minecraft to chociaż nikogo na forum nie hejtuj i nie obrażaj, Radze Ci przeczytaj to kilkanaście razy i pomyśl... Pozdrawiam Ps. Za wszystkie błędy najmocniej przepraszam, ale pisze z telefonu. Jak sie dostane do komputera to poprawie.
Ja wiem najwięcej xD sam mi powiedział czemu odszedł no więc : Powiedział że marysia (Paweł) i Astar zaczęli na niego najeżdżać jeszcze z DejVoo co nawet mnie przekonał więc napisałem priv do Astara ale mi wytłumaczył (chyba ).No zaczął się źle czuć i postanowił odejść bo już nie mógł tego znieść.Porzuciał Pomocnika konto zareklamował i robi MK koniec ^^
Sam mi tak powiedziałeś skoro taki mądry sam powiedz -_- panie Niby 14 latku widać że najprawdopodobniej 11 letnie zdemoralizowane dziecko z IEM'a jesteś -_-
Powiem tylko tyle. Viran na początku gdy nie miał jeszcze rangi Pomocnik był spoko. Dało się z nim pogadać i w ogóle można było się z nim dobrze bawić. Potem gdy dostał rangę coś mu Cenzura. LOL Przemiana w Cenzura. :shit: Zaczął nagadywać na każdego, uważał się za byle kogo, podlizywał się do innych, żeby być lubianym itp. Potem, zrobiło się jeszcze gorzej i połowa graczy się od niego odwróciła i zaczęły się stałe kłótnie. Następnie Viran powiedział, że odchodzi i zgonił wszystko na DejVoo, że to niby przez niego odchodzi, że on go wyzywał i gnębił. Ja tak to pamiętam, gdybyś Cię dostrzegli jakiś błąd w tym co powiedziałem to napiszcie.