MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Zabawa] Poznajmy się..!

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Arvinu, 18 Maj 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, przedstawiam Wam zabawe Poznajmy Sie, a więc chodzi w niej o to, że każdy pisze Swoje imie i co lubi robic.

To może ja zaczne.

Nazywam sie Artek mam 17 lat, lubie tańczyć :)

Reklama
  2. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    hmm

Jestem Marcin lat 18, słucham często muzyki typu electro lub techno ;d

3. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem Weronika, dla przyjaciół wera, werka :)
    Mam 15 lat. Interesuję się sportem.

4. Majka250

Majka250 Użytkownik

Docenione treści:
    24
    Jestem Maja, mam 15 lat, kocham tańczyć i biegać, oraz jest kujonem :c

5. MsKornel

MsKornel Gość

Dzień Dobry Wieczór

Mam na imię Kornel mam 11 lat i pochodzę z Bydgoszczy jestem Potterhead czyli na ludzki język jestem fanem Harrego Pottera od ok. 3/4 lat :)
    Często miewam melancholiczny nastrój.Trudno się ze mną dogadać głównie przez mój dziwny charakter.Co do hobby to nie mam ale próbuję różnych rzeczy pamiętam że próbowałem coś tam w Genealogi próbowałem nawet kaligrafować ale na razie nie znalazłem niczego dla mnie może oprócz jeżdżenia na łyżwach niedawno się nauczyłem i mógłbym jeździć godzinami a co do tego niedawno to w styczniu tego roku ^^
    Lubię pisać często nie na temat i czytać też tylko z tym czytaniem jest problem w internetach pisać mogę dużo dużo dużo i jeszcze raz dużo z czytaniem tak samo a jak mam czytać lekturę czy inną książkę to bój się Boga...
    Jestem strasznie wstydliwy i mało odważny.Nawiązując do Harrego to pewien jestem że trafiłbym do Hufflepuff'u.Jestem leniwy i kochammmm spać ale nie śpię dużo bo a)mam kłopoty z zasypianiem b) dużo myślę podczas zasypiania i no temu ^^
    Może większość pewnie zauważyła lubię wciskać wszędzie emotikony najczęściej jak wszyscy to xD itd. wciskam to wszędzie gdzie można i to trochę moja wada :c
    Strasznie lubię rysować ale no niestety Bozia nie dała mi talentu do rysowania :c
    Co do zajęć artystycznych ,,podobno" ładnie śpiewam ale mam mały mętlik w głowie bo niektórzy mówią że ładnie i niektórzy że brzydko a ja sam nawet nie wiem ale chyba nawet ładnie :p
    Szybo przywiązuję się do ludzi i trudno mi się otrząsnąć od straty kogoś do którego bardzo się przywiązałem była taka sytuacja rok czy 2 lata temu myślicie że już się otrząsnąłem ?
    nie.. cały czas to wspominam i nie mogę zrozumieć faktu że nigdy już nie będzie tak jak było.No ale wracając od takich rzeczy xd jak na swój wiek jestem nawet wysoki twierdzę tak po moich obserwacjach bo większość osób w moim wieku czy nawet starszych są niższe ode mnie a mój wzrost to 164 cm i cały czas rosnę a moi rodzice już nie ogarniają bo co miesiąc muszę kupować nowe ubrania w tym buty :p
    Hmm.. o sobie mogę mówić wiele ale po co ?
    większość serwera zna mnie i o mnie wszystko chyba za dużo o sobie mówię xD

No więc może ktoś dowiedział się ode mnie czegoś więcej i nie wykorzysta tej wiedzy przeciwko mnie więc pa pa =^_^=

6. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Dobra daj mi chwile to sie tez tak rozpisze challenge accpeted

7. MsKornel

MsKornel Gość

Spoczko ^^

ale nie pobijesz mojej pracy no challenga od Phantoma ładnie się wtedy rozpisałem chyba 7 stron pobijesz ?

Reklama
  8. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Więc tak.

Na imię mam Marcin, całkiem niedawno ukończyłem 18 lat ;) Gram w mańkrafty od około 3-4 lat. Na serwerze pojawiłem się w granicach 20 grudnia 2013 roku :) W elicie serwerowej poczynając od ekipy po administrację, pojawiłem się 30 marca 2014 roku ;d
    Szczegółowo interesuje się historią, a konkretnie okresem II WŚ.
    Uwielbiam słuchać muzyki typu techno, rap, elektryków etc.
    Obecnie uczęszczam do klasy 2 technikum, profil hotelarstwo :)
    Mam w miarę dobrą opinię publiczną w moim regionie, staram się pomagać starszym osobą, jestem uczciwy, lecz nie bardzo towarzyski, no chyba, że po piwku ;D
    Szczególnie ciekawią mnie Gwiezdne Wojny oraz Harry Potter. Chodzi mi głównie o fabułę ;)
    Trochę ze mnie leń, więc dużo w domu siedzę, czasem się zdarzy wypaść gdzieś z kumplami na jakąś eskapadę :p Jeśli chodzi o naukę, nie idzie mi źle, ale nie też dobrze, po prostu byle żeby zdać xdd Z przedmiotów szkolnych najbardziej lubię Język Rosyjski, znam cyrylicę i alfabet na pamięć ;]

No.. To chyba tyle, Pozdrowionka [​IMG]

9. MsKornel

MsKornel Gość

ROSJA O.O

ŁO TY !

Rusek wróg ! xDD

To zdanie Cejrowskiego nie moje :p

10. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    а б в г д е ё ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь э ю я

Próbuj dalej :D
    [hr]
    może podpisać? :)

11. MsKornel

MsKornel Gość

xD Dobra dobra ale nie wygrasz tego ! ,,napisz mi opowiadanie ? no coś takiego xD na minimum 8 kart ? coś takiego wiesz o co chodzi xD a temat to ,,Czy warto czytać Harrego Pottera" czas do jutra wyślij na pw przeczytam :E

Wygrałem ?

12. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    [hr]
    Nie chce mi się xd

13. MsKornel

MsKornel Gość

Wygrałem ? hmm..

14. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Wygrałeś :x

15. MsKornel

MsKornel Gość

Zwycięstwo yea !

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6TIeKHQB54Q[/video]

ps. To nie ja xD

16. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak, więc elo, siemanko i co tam jeszcze chcecie...

Jestem homo sapiens urodzony w XX wieku t.j. rok 1999. Uczęszczam aktualnie do tak zwanego gimnazjum, (a co mi szkodzi ) w Markowej, obok Łańcuta ---> obok Rzeszowa ---> podkarpacie. :)

Mam zamiar wybrać się do technikum w Rzeszowie na profil technik informatyk. Mam nadzieję, że to się uda. Nie za bardzo lubię jak powiem "informatyk" , a ktoś se tam mówi, że komputery i komputery, programowanie itp. Mnie interesuje grafika komputerowa i w miarę mi to wychodzi ;) .
    Tak, więc mieszkam sobie na wsi i dostałem porządnego kopa w 4litery, dlatego robię wszystko żeby nie zostać ma roli (nie bawić się rolnika) .mhh coś jeszcze ciekawego.... mój tata to taki typowy alkoholik i typowy polski Janusz... nieźle się złożyło bo nazywa się Janusz :/.
    Moje hobby to jak już wspomniałem grafika komputerowa, siatkówka, majnkrafty, matematyka (tak o, bo se lubię). Fascynują mnie kaszaloty i zapewne wielu z Was nie wie dlaczego. Pozwolę Wam wkroczyć w ten tajemniczy świat ;) Otóż zaczęło się od tego, że podczas przerwy lekcyjnej szukaliśmy razem kolegą dziwnych tłumaczeń słów z polskiego na inne m.in.ang, niem., itd. Tak odkryliśmy sperm-whale i potem to się już ciągło i ciągło i pewnie dalej tak będzie nwm czemu.... te zwierzęta mnie fascynują też nwm czemu. :/
    Te zdania w większości będą poplątane itd. , a to przez to, że pisze z telephonera i nie za bardzo wiem co piszę. Mam nadzieję, że chociaż kilka osob będzie wiedziało o co come on.

Tak więc to..... a jeszcze apropo nicku. Jest od nazwiska to, chyba wszyscy już wiedzą, a tak właściwie to ksywka mojego pseudo brata tylko, ze on wyszedł z gimbazy i musiałem ją przejąć.... Nwm po co :/ mi się tam podoba QJUT (czyt. kjut,... z angola cute (czyt.kjut tzn. słodki nie sądzę, że jestem :p)
    Jestem człowiekiem niezbyt społecznym... to forum to jedyna rzecz w necie ,na którym się udzielam, nie mam fb, aska itd. Tak więc jak już wspomniałem moje wypowiedzi są bez sensu i tylko zmarnowaneś czas czytając to :) Nie ma zo co... zakończenie jest w środku rozwinięcie pod koniec...... a z opowiadania, które napiszę dostaje 4-5 :/ . Life Is brutal? Jeszcze tylko wspomnę, że potrafię się cieszyć z każdej najmniejszej rzeczy a najbardziej jeśli o mc to zdażyło mi się kiedyś wygrać VIP-a na skaj bloku (tryb gry to chyba nie reklama :/ ) . Cieszyłem się wtedy jak dziecko, bo jesZcze nigdy niczego nie wygrałem (nie licząc konkursów i zawody sportowych[szachy też sport xD ]), ten hepi czas trwał 2 dni, gdyż wkroczylem w progi craftapple :) i nie miałem ochoty wracać na skaja. To ja już będę kończył, bo znowu coś zacznę pisać. Dziękuję i dobranoc
    [hr]
    Dodam, że czytanie tego czegoś u góry nie ma sensu

17. MsKornel

MsKornel Gość

Przeczytałem straciłem 5 minut mojego życia

18. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    trzeba było zacząć od tylu :/

19. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Mam na imię Weronika , mam 10 lat i pochodzę z Wielkopolski , z miasta Poznań. Jestem pomocna , kulturalna i kreatywna. Miła z wielkim dystansem do siebie i ogromnym poczuciem humoru a interesuję się muzyką , informatyką i kulturą Azjatycką oraz różnorodnymi sportami , takimi jak enduro , strzelectwo sportowe , jazda konna czy piłka nożna. Moje ulubione kolory to czarny , szary i biały. Jestem prawdziwą miłośniczką muzyki , kocham każdy jej rodzaj i każdą piosenkę ale najczęściej słucham rocku i rapu. W szkole idzie mi dość dobrze , czasem tylko zdarzy się jakaś 1 czy 3. Moja klasa jest dość miła i fajna , często wychodzę gdzieś z nią , np. na rolki , rower czy do galerii sklepowej. Jak wyżej wspominałam mieszkam w Wielkopolsce , w Poznaniu a dokładniej to w domku dwurodzinnym wraz z rodzicami , bratem i babcią. Mój brat ma na imię Dominik , ma 8 lat i też tu czasem gra. Tata na imię ma Jacek , mama Ewa a babcia Basia. Oprócz wyżej wymienionych osobników mieszam także z trzema psami rasy Shih Tzu , dwoma chomikami oraz kotem. W minecrafta gram od 2 lat , a na CraftApple koło 2 miesięcy. Oprócz minecrafta często gram też w takie gry jak Wot , TheSims3 czy Legend. Na komputerze gram dość często , praktycznie codziennie po 2-5h. Dość często też rysuję co wychodzi mi nie najgorzej. Lubię się też bawić w "fotografa" i nawet myślałam o założeniu fotobloga. W dalszej przyszłości chciałabym studiować chirurgię w Wielkiej Brytanii , na Oksfordzie i przeprowadzić się do tego kraju a w tej bliższej przyszłości , może nawet za kilka tygodni planuję założyć kanał na YT z vlogami , grami itp.

Myślę że tyle wystarczy na mój temat :)

20. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Haha Poznan 4 ever ^^ Pozdro ze Swarzędza xD A konkretniej Zalasewa :p
    [hr]
    Oczywiście zapomniałem napisać o tym ;D No konkretniej mieszkam w Zalasewie przy Gimnazjum (jest co współczuć ._.) 2 domy dalej mam pole, a kilometr dalej Swarzędz xd Mieszkam w jednorodzinnym domku :) Taka działka, w budowie trochę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę