Witajcie Chciała bym wam zdradzić rąbek nowego Konkursu Budowlanego na serwerze Creative który mam zamiar zorganizować przy pomocy administracji . Konkurs polega na zbudowaniu jak najlepszej budowli z danego tematu. Tematy będą publikowane na forum i na serwerze . Uczestnik konkursu będzie miał 12 godzin aby zbudować dany temat,po upływie czasu dany temat będzie zamknięty . Po zamknięciu jednego z tematów będziemy oceniać najlepszy i najładniejszy projekt który wygra Publikacje Zwycięzcy będzie można zobaczyć na forum przed podaniem następnego tematu budowlanego. Nagrody: 1. Nagrodą będzie 5 zł Nagrodę : - będzie można odebrać do 3 dni po zakończeniu wygranego tematu. - będzie można zbierać do skarbonki i odebrać po zakończeniu wszystkich tematów. - możesz zamienić swoją wygrana w itemshop na zakup czegoś na serwerze - lub zamienić na doładowanie do swojego telefonu z dowolnej sieci komórkowej. Czasami dodatkowo będziemy wyróżniać 2 lub 3 miejsca, jeśli naprawdę się postaracie i coś fajnego zrobicie. Proszę o wasze szczere wypowiedzi na ten temat Czy pomysł wam się podoba i czy się postaracie aby wygrać ?
Jest legalna gdyż nie jest to sprzedawanie itemow/osiągnięć na serwerze za twarde pieniądze. Zwykły konkurs i 5 zł można wykorzystać w is
Ciekawy pomysł, ale 12 godzin to trochę mało. Kilka godzin zawsze przeleci graczom bo będą offline w szkole, pracy, na trzepaku albo w łóżku. Poza tym zdajesz sobie sprawę z tego,że Nowa Edycja dotyczy tylko Survival,prawda?
Już taki konkurs prowadziłam i gwarantuje wam ze 12 godzin wystarczy i na takich ogólnych zasadach. Ale napisałam ten temat aby się zapytać czy coś chcecie zmienić: - Jeśli jest to łamanie regulaminu możemy zmienić nagrodę na wirtualny punkt wartości 5 zł, gdy nazbierasz tyle co potrzebujesz wymienisz w sklepię serwerowym. -Jeśli chcecie jeden temat budować przez tydzień, kilka dni ok sami podejmijcie decyzje jak by wam pasowało. -Tak wiem ze chodzi o nową edycję Survivalu. Przy starcie survivalu i na Creative się zacznie akcja budowlana
hah, żeby to presperowało, trzeba by było dać w sklepie ca coś w rodzaju, skarbonki, że gracz może kupić sobie 5 złotych za za tą samą cenę,(przykładowo) oczywiście przez sms i wtedy to przeleje się do tej skarbonki, żeby gracz np. zbierał sobie na rang, ale TEGO NIEMA I NIEBĘDZIE !!! Lepiej kup tam najtańszy lvl i po sprawie, a nie wymyślasz -_-
Nic nie wymyślam ,i to co piszesz jakoś mnie i mojego postu nie dotyczy ! Ja zarysowałam szkic konkursu i jeśli dojdzie do realizacji to wszystkie wygrane osoby będą publikowanie na forum w zamkniętym poście z dopiskiem swojego stanu konta gdy zdecydują się na wymianę wygranej - pieniążki przeleję na serwerownie a dana osoba otrzyma to co będzie chciała A wiec nic nie trzeba dodawać do sklepu tak dla jasności