Mój dokladny nick w grze to BeanheadPL. Mogę poświecić 3 godziny dziennie. Mam 16 lat. Spędzam najwiecej czasu na serwerze survival. Gram w minecraft od 3 lat. Na serwerze gram 1 rok. Nigdy nie mialem na serwerze craftapple bana. Nie, nigdy nie pelnilem podobnej funkcji. Tak znam komendy pomocnika , jest tylko jedna /kick nick - wyrzuca gracza z serwera. Ja chciał bym zostać wybrany ponieważ lubie pomagać ludziom którzy maja czasami klopot. Mam na imię Kuba, mieszkam w Bydgoszczy i możliwe że to niewielkie miasto ale jest bardzo fajne. Lubie grać w piłkę nożną poniewaz to fajny i bardzo aktywny sport. Lubie robić duzo rzeczy poza graniem, na przykład czasami gram piłkę ręczna. Minecraft to dla mnie rozrywka. Nie nie znam zadbych bugów na serwerze. Oto członkowie ekipy : blackv,threeeyedmaster, mr astar , adsone i XInfiniterX. Pomocnik ma obowiązek pomagać ludziom z kłopotami . Ma za zadanie pilnowanie czatu i podawania oszustów. Bardzo chcialbym byc częścią ekipy!
Jestem na NIE. Powody: Słaba ortografia jak na tak dojrzały wiek. Członkowie ekipy to nie administracja. Nicki ekipy źle napisane - "Blavck" "MrAstar" Brak pytań. Niezbyt to podanie estetyczne, wiele w nim błędów. Ale popieram szczerość (do pewnego stopnia - wieku). Pozdrawiam
Na NIE! • Podanie mało rozpisane • Brak prawidłowego wzoru • Brakuje kilku punktów • Administracja (Adsone , MrAstar , XInfiniterX) to nie ekipa • Ortografia na max. 12 lat • Nie wchodzisz na serwa • Nie udzielasz się na forum i czacie serwera Mogłabym tak dalej wymieniać ale nie ma po co. Szczerze mogę stwierdzić że 11 letni MsKornel napisał lepsze podanie od Ciebie więc gdybyś naprawdę chciał tą posadę postarał byś się o wiele bardziej