Proponuję, aby ogarnąć sprawę nabijania postów. W chwili obecnej ten licznik nie ma żadnej wartości. Można sobie nabić setki postów w powiedzmy tydzień, korzystając z działu HydePark. :-/ Przywróćmy mu jego funkcjonalność :shy: Proponowane rozwiązania: #1 Wyłączenie zliczania postów napisanych w dziale HydePark. Najprostsze z rozwiązań. Łatwe do wprowadzenia. Kilka kliknięć i po sprawie. Lecz nieco nie fair w stosunku do osób, które tam jednak czasami zakładają wątki dyskusyjne. #2 Rozdzielenie istniejącego działu HydePark na dwa: "Mekka Spamerów" i "Hyde Park" Rozwiązanie wymagające trochę więcej pracy przy wprowadzeniu. Ale nie przesadnie dużo. W dziale "Hyde Park" pozostałoby włączone zliczanie postów. Ale zachowane byłyby tylko tematy, które nie są forumowymi zabawami. Czyli pozostały by dyskusje na tematy niezwiązane z Minecraft itp. W dziale "Mekka Spamerów" zliczanie postów byłoby wyłączone. Za to znalazłyby w nim swoje miejsce wszelkie forumowe zabawy, które aktualnie znajdują się w HydeParku. W ten sposób posty osób, które faktycznie o czymś dyskutują byłyby zliczane. Ale wszelkiej maści "Kto napisze ostatni post" pozostawały by tylko i wyłącznie zabawą Poza tym posty z tematów trafiających do Archiwum też mogłyby nie być liczone.
Opcja nr.1 najlepsza najmniej pracy i najbardziej pożyteczna ale jak już wspomniałeś ilość postów nie ma sensu więc i po co to ?
Wciąż czuje ból dupy ze ktos ma x wiecej postów bo bawi sie na hyde park, liczba postów nie zmienia nic to ze ty masz 100 sensownych postów a ktos 2484823 bezsensownych
Myślę, że to jest bezsensu, ponieważ co Ci da, że mam 1300 postów? Zabawy "nabijarki" to wątki, które np mi umilają czas, często się przy tym uspokajam.
Ale przecież nikt nie pisze o zakazaniu ich istnienia. Usunięciu ich, czy poprzerzucaniu do Archiwum. Niezależnie od tego, które z proponowanych rozwiązań zostałoby wprowadzone to nadal będziesz mógł się przy nich uspokajać.
Ale po co wgl takie coś blokować (nabijanie). Przecież posiadanie większej ilości postów nie czyni z nas władcy CA.