Dokładny nick w grze:OchwecioO Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-3 H Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Survival (np. Survival, creative, seablock) Jak długo grasz w Minecraft:Od 1.2.5 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Od niecałego dnia Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Suport,Admin Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick <nick> , Ban <nick> /CC Dlaczego Ty:Bo mam doświadczenie i lubię pomagać Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na Imię Kamil, Interesuje się elektronika, wędkarstwem, motoryzacja. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, Wioletta, wymiatacz23. Znam więcej ale kilku wymieniłem Jakie obowiązki ma Pomocnikomaganie dla graczy, Dla servera zeby dobrze funkcjonował, usprawniac gre na serverze.
Podanie na pomocnika nie ma buc ładne czy "brzydkie"... A co do znaku interpunkcyjnego gdzie nie postawiłem spacji o.o ?
Rolą pomocnika nie jest bycie polonista. Lecz pomaganie innym Polecam pomoc, a nie "przyczepianie" się do słów.
Sorry ale jesteś Polakiem jesteś więc wypadało by umieć jeszcze nasz język i jego gramatykę przypominam że nasi przodkowie walczyli o nasz piękny język przez 2 wojny światowe więc trochę szacunku dziękuję dobranoc i jestem na NIE