Siema, mam pytanie czy możecie dodać range YT? Niedawno założyłem kanał na YT, i mam już 4 subskrypcje chce się rozwijać, mam 3 filmy jedne z 3 serwerów, a 1 z reklamy, jednego serwa, mógłbym zrobić reklame tego serwa i wstawić na YT jak chcecie ✿✿ Mój kanał mógłby mieć z 30 subów jak wyrobie, mam pomysł taki jak MrEndriu jak zauważyliście! Pozdrawiam ThErEvErEnD_( 。-_-。)▼▼
thereverend_ ranga youtuber jest przydzielana osobom które mają 500 subów lub więcej oraz są ogarnięte, umieją się w pełni posługiwać programami do obróbki dźwiękowej i graficznej, przeszły mutacje głosu i maja 15+ lat, i prowadzą kanał estetyczny na którym są zamieszczane co określony czas serie różnych odcinków. Niestety ale ty nie spełniasz żadnych z wyżej wymienionych kryteriów //Do zamknięcia
Po co mi link do jego yt jak on nie ma 15 lat i jest nieogarnięty, to go wyklucza. Thereverend_ zapamiętaj również, że żadna ranga (Oprócz Vip i SuperVip) nie zostaje przyznana osobom poniżej 15 lub 14 roku życia, i taka osoba musi zwykle spełniać szereg innych kryteriów. [hr] I zapomniałem dodać - Zły dział - Powinnien być propozycje.