MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Arvinu

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Arvinu, 28 Maj 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Arvinu

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Hmm.. dość trudne pytanie.. będzie zależało to od mojego czasu wolnego, ale myślę, że spokojnie od 3-5 godzin na tygodniu a w dni wolne nawet cały dzień z krótkimi przerwami.

Ile masz lat: Mam 17 lat.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Na każdym z serwerów, staram się przebywać tyle samo, lecz najwięcej czasu spędzam na creative, od czasu do czasu wejdę na survival i seablock.
    Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft'a gram około dwóch lat.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram miesiąc.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, i nie zamierzam.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem pomocnikiem, a gdy nadeszła nowa edycja miałem okazje zostać moderatorem.

Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedną, zasadniczą komendę, jest nią ./kick nick - rozłącza ona danego gracza z serwerem, np. za spam.

Dlaczego Ty:
    Chciałbym do Was dołączyć, gdyż dostaje szewskiej pasji gdy widzę osobę, która nie przestrzega regulaminu. Znam taryfikator i owy regulamin. Dużo gram na wszystkich trybach, więc i bugów/ propozycji w moim wykonaniu nie zabraknie. Większość osób z administracji już znam, więc myślę, że fajnie by było "pracować" razem z Wami. Jestem cierpliwy, kulturalny oraz chętny do pomocy innym.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Cześć :)! Jestem Marcin i chodzę do technikum w Warszawie, gdzie mieszkam. Mógłbym napisać co mnie interesuje, ale będzie szybciej jak napisze co mnie nie ciekawi .Na pewno jest to chodzenie do galerii handlowych w poszukiwaniu tej jedynej pary butów ,czytanie lektur i piłka nożna (w TV bo w lato na boisko chodzę codziennie). Jednak mam dwie zasadnicze pasję : podróże ( nie ważne na jak długo, ważne z kim i na ile kilometrów od mojej młodszej siostry),muzykę(moja playlista na Spotify ma 400 utworów ), wszystkie gadżety i nowinki technologiczne, oraz... gotowanie :D (uwielbiam robić hamburgery, ponieważ nie wiadomo jakie dodatki mam w lodówce). Nienawidzę ludzi, którzy oszukują (czytaj cziterzy), oraz nie umieją się zachować. Takich osobników będę odrazu zgłaszał z skargach ;) .O sobie mogę powiedzieć że jestem osobą, która jest pomocna, kreatywna oraz ogarnięta. Niestety jestem trochę leniwy, ale jak mam jakiś cel to umiem go wykonać. Również interesuje się projektowaniem w całym tego słowa znaczeniu. Począwszy od projektowania przestrzennego, a skończywszy na projektowaniu odzieży. W przyszłości chciałbym studiować na ASP w Krakowie. Kocham poznawać inne kultury, zwyczaje oraz religie. Jednym z moich marzeń oraz wyzwań w bliskiej przyszłości jest udać się do Dubaju w ZEA, aby na własne oczy zobaczyć Burj Khalife! Jestem kreatywny, uwielbiam budować w minecraft'cie. Jestem miłośnikiem zwierząt, mam 2 psy i żółwia stepowego..

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, znam:
    - Przechodzenie koniem przez ściany i drzwi.
    - Pływanie łódką - kick, za fly.
    - latające noteblocki.

Wymień kilku członków ekipy: Do ekipy należą, takie osoby jak:

Moderatorzy:

||Mod|| wymiatacz23

||Mod|| Phantom_Screw

||Mod|| ThreeEyedMaster

||Mod|| Blavck (reconnect)

||Mod|| pat277

Pomocnicy:

||Pomocnik|| GirlGamersPL

||Pomocnik|| shoga

||Pomocnik|| Nazilord24

||Pomocnik|| krzyss06

||Pomocnik|| Marcinek7

Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pomagać graczom, pilnować czat, zgłaszać błędy i bugi administracji. Udzielać się na forum.

Reklama
  2. _PaniSmietanka_

_PaniSmietanka_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm ?

Jestem na wielkie TAK

3. Patryk

Patryk Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK

4. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372

6. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ThreeEyedMaster, ja Cie nie rozumiem od samego wejścia mnie na serwer najerzdźasz na mnie..

7. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Bo wiemy cis co próbujesz ukryć :)

Reklama
  8. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie rozumiem.
    [hr]
    Nic przed Wami nie ukrywam.

9. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Napewno? :p

10. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Napewno.

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Wybacz, ale nie przypominam sobie abym po Tobie "jechał". To, że nie piszę do Ciebie "Papatki" "O boshe jak fajnie, że jesteś [kisiel] :*".
    Nie oznacza, że na Ciebie "najeżdżam". Nie przypominam sobie abyśmy zamienili więcej niż 3 zdania. A zatem proszę Cie bardzo przypomnij mi gdzie i kiedy rzekomo na Ciebie najeżdżałem. Postaraj się proszę, jeśli będziesz mieć screen/link to będzie super. :rolleyes:

A teraz co do podania, które wkleiłeś wyżej. Zauważ, iż specjalnie nie używam zwrotu "Twojego podania". Zacznijmy od zacytowania całości, by nam nie uciekło nigdzie :) (Wybacz kolorki i emotki znikną, nie chce mi się ich odtwarzać).

Zadanie dla osób ceniących sobie prawdomówność oraz "Nienawidzą ludzi, którzy oszukują (czytaj cziterzy), oraz nie umieją się zachować." Wrzućcie w google zaznaczone na czerwono fragmenty. (Zdania te wybrałem całkowicie losowo, nie chciało mi się nawet sprawdzać kolejnych). A zobaczycie, iż są one z różnych podań na różnych serwerach. W których osoby mają różne imie, wiek, miejsce zamieszkania itd.

Arvinu, chcesz coś dodać jeszcze ?

12. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mnie natomiast martwi, że z twojego IP rejestrowało się tutaj wiele kont które zostały już zbanowane i tworzyły one nieprzyjemna atmosferę w grze i na forum oraz wysyłano z nich liczne reklamy.

13. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wpisuj dalej, składałem już na innym serwerze takie podanie, nie przyszło Ci do głowy, że ktoś kopiował. ?
    [hr]
    Jest to podanie, które sam pisałem, chcesz moja mam Ci to samo powie, bo widziała jak to pisałem :D
    [hr]
    @reconnect, jutro ts wyjaśnie Ci całą sprawe oki ? ;)

14. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czyli Arvinu to Aidan (fejm)?

15. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie chce wytłumaczeń. IP wytłumaczyło mi wszystko i próbowałem ci już dawać szanse, ale to nic nie dawało. Z mojej strony to tyle i żegnam się z tym wątkiem.

16. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    [attachment=509]

Załączone pliki:

17. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Aha, czyli jeżrli ktoś ma rodzeństwo to jest skreślony z powodu tego samego IP? brak słów.

18. MsKornel

MsKornel Gość

Tak jak kolega

19. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Powiem Panie reconnect, że super mądre rozumowanie

20. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Wątpię żeby rodzeństwo. Tamte konta zawsze pisały "phantom? " i ty piszesz taj samo. Sorry nie wierze w hotspot światowy/rodzeństwo/laptop z allegro :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę