MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] szabii

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Szabii, 28 Maj 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Szabii

Szabii Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Chica1987

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 2 do 3 godzin w

tygodniu i ok. 4-5 w weekendy i dni wolne

Ile masz lat: Mam 13 lat

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na Survival i Creative

Jak długo grasz w Minecraft: Od 3 lat

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: już chyba ok. 7 miesięcy

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałam tu bana

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie

Czy znasz komendy Pomocnika: Tak /kick (nick) [powód]

Dlaczego Ty: No więc myślę ze sobie poradzę.Opanowałam bardzo dobrze ortografię i jakby co mogę kogoś poprawić.Lubię pomagać i dostaję białej gorączki jak widzę kogoś kto obraża inną osobę (oczywiście z błędem ortograficznym) a ja nie mogę nic zrobić tylko "zawołać" najczęściej kogoś z ekipy lub prosić żeby się ogarnął.Oraz znam dużo komend.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Ania chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej i mieszkam w Wieliczce.Zawszę zachowuje powagę sytuacji nie lubię przeklinać(No chyba że muszę).Mam trójkę rodzeństwa 2 braci i 1 siostrę.Moja mama pochodzi z Bydgoszczy i co kilka lat jedziemy z mamą obejrzeć jej rodzinne strony.Moją pasją jest gotowanie strasznie lubię gotować i często pomagam mamie w kuchni.Gdy zaczęłam grać na serwerze poznałam MsKornela i zaczęłam się z nim ,,przyjaźnić" i no już 7 miesięcy co dziennie gadam z nim na TS3 oraz innymi osobami.No więc to tyle :)

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak na survivalu widać latające cuboidy można przechodzić koniem przez ściany i drzwi.

Wymień kilku członków ekipy:

Nazilord24,GirlGamersPL,Blavck

Jakie obowiązki ma Pomocnik:

No przede wszystkim jak sama nazwa wskazuje musi pomagać.Czyli pomagać graczom oraz osobą wyższej ragi jak moderator czy ViceAdministrator.W razie konieczności kickować

Reklama
  2. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ech... Nie...

3. MsKornel

MsKornel Gość

Na TAK ^^

4. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Docenione treści:
    165
    Wiek przekreśla wszystko.

Pozdrawiam DejVoo

5. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jak widzę że ktoś pisze "Wiek przekreśla wszystko" po prostu nerwy mi siadają...
    Są osoby w wieku 10-13 które są tak bardzo ogarnięte jak niektóre 18-latki a są one od razu przekreślane mimo że mogły by się przydać w ekipie. Każdy powinien mieć równe szanse , albo chociaż dla młodszych kilkutygodniowe okresy próbne lub inna metoda rozpatrywania podań przez administrację. Ktoś kiedyś powiedział "a bo dzieci to dzieci im się władzy nie daje" i teraz wszyscy się tym kierują... Brak słów.
    Załóżmy że Szabii napisała idealne i świetne podanie a jej zachowanie jest takie same lecz skłamała z wiekiem pisząc że ma 15 lat - wszyscy jej uwierzyli i została przyjęta do ekipy i happy end , a teraz załóżmy że Szabii napisała takie samo podanie a jej zachowanie jest nadal idealne lecz tym razem napisała prawdę że ma 13 lat a podanie zostało odrzucone. I gdzie tu logika? Ta sama osoba i tylko cyferka zmieniona w wieku a już wszyscy inaczej patrzą na podanie. Ja was ludzie po prostu nie rozumiem czasem....

A co do podania , oczywiście że na TAK :)

6. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK

7. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    DejVoo skoro wiek przekreśla wszystko to niech twój brat już nie pisze podań :)

Reklama
  8. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Docenione treści:
    165
    Oj Yumi, Yumi jesteś naiwna i śmieszna w tym momencie.LOL

Sprawa 1) Tak się składa że byłem tu pomocnikiem i masę ludzi się przewinęło przez moja służbę na tym serwerze. Wiele osób co miało 13-14 lat składało podanie każdy z nich pisał że jest ogarnięty lecz infi nie jest głupi ani ja i nie damy się nabrać. Dobrym przykładem jest tu taki delikwent (każdy co gra tu więcej niż 1 rok wie o kogo mi chodzi) dostał pomocnika w wieku 14 lat. Też pisał że jest ogarnięty i co? Teraz pokazuje co potrafi obrażając, spamiąc. Takich graczy było więcej na początku mili, "ogarnięci" żeby dostać pomocnika a potem gdy infi odrzucił pokazywali swoje oblicze.

Sprawa 2) Gdyby każdy co ma 10-13 lat dostał pomocnika to ten serwer by dawno już upadł bo rządzili by nim dzieci. Każde podanie w którym osoba ma mniej niż 15 lat jest od razu zamykane.

Sprawa 3) Nie znam osoby w wieku 10-14 lat co jest ogarnięta. Każdemu w tedy odwala i nie nadaje się na takie stanowisko. Takie jest moje zdanie na ten temat.

@Nazilord24 I tak on nie dostanie tego pomocnika wiec o co się spinasz.

Pozdrawiam DejVoo

9. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @up ppkt nie znasz takiej osoby...... a Yumi ??!?!??!

10. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Śmieszny i naiwny jesteś w tym momencie jedynie ty. Chyba nie do końca zrozumiałeś to co wyżej napisałam... No cóż. Najlepiej zakończmy tą rozmowę teraz bo i tak nic z niej nie wyniknie a spam się tylko zrobi.

11. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To że młody i ogarnięty nie znaczy że Infi akceptuje...
    On patrzy się głównie na wiek...

12. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    DejVoo źle to odbierasz :) skoro piszesz o wieku itd. to niech twój brat już nie pisze. ;)

Co do osób ogarniętych to osobiście znam parę takich osób :) a mają 12-14 lat :) Zresztą jakby nie patrzeć wiek to tylko liczba.

13. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Ile jeszcze razy mam pisać?

Wiek nie jest wyznacznikiem wiedzy tudzież umiejętności. Jest wyznacznikiem ile miało się czasu na zebranie i poukładanie tej wiedzy.

Więc popieram Naziego

14. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Szałwia jest okropna, twój pseudonim przypomina mi tą herbatę, przyprawia mną to o mdłości. Jestem na nie.

15. Patryk

Patryk Użytkownik

Docenione treści:
    0

Ogarnięty Cenzura odczep się od ani <3.

Jestem na ogromne tak.

16. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiesz że nie rzuca się na starszych płodzie.

17. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Patryk co to ma znaczyć??? Uwierz że zapadnie mi to w pamięci... jeszcze powiększone i kolorowe -_-

Zakończcie ten spam!

18. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Patryk, wiesz że u nas jest coś takiego jak wolność słowa i demokracja? Po tym wnioskuje że dla Ciebie wszyscy muszą być tego zdania co ty, bo się "świat rozleci". Tak samo wolne wybory, też obrzucałbyś ludzi "gnojem", bo głosowali na Dude a ty na Bronka i mówią o nim w samych superlatywach? Mogę być na tak lub na nie, mój wybór.

19. Szabii

Szabii Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za wszelkie odpowiedzi pozytywne.
    Ja wiem że Pan Infi patrzy głównie na wiek, ale co ja poradzę że wchodzę na serwer, a tu się ktoś wyzywa, tu ktoś spamuje, próbujesz ogarnąć a oni każą Ci być cicho... Poza tym ja jestem na prawdę ogarnięta, nie zrobię syfu, jakoś mi się na to nie zbiera. Lubię pomagać, więc chce być pomocnikiem, proste i logiczne. Co do słowa "wiek przekreśla wszystko", są osoby które mają pomocnika, moda, czasami nawet vice admina i nie raz się zdarza, że mają tylko 10/11 lat, nie rozumiem o co chodzi z tą aferą o wiek... Rozumiem jeszcze że powiedzieć "nie!" 11 latkowi... Co gdybym powiedziała że mam 15 lat? To by było kłamstwo, ale byście mnie wsadzili na posadę pomocnika, czy nie lepiej powiedzieć prawdę i nie "zaplamić" samego siebie? Rozumiem jak byście znaleźli argumenty dlaczego nie mogę być pomocnikiem w moim wieku (oczywiście patrząc na moją osobę i to jak się zachowuję), ale wy piszecie że jestem za młoda i tyle, nic więcej. Jeszcze raz, dziękuję za wszystkie odpowiedzi pozytywne.

20. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widocznie Patryku żyjesz jeszcze w czasach PRL kiedy programy propagandowe przekłówały ludziom uszy a po 22:00 nie można było wychodzić z domu (komunizm dla niekumatych :p).
    [hr]
    Szabii, nigdy nic nie wiadomo. :p
    Może Cie Infi przyjąć. A zresztą ranga do pomagania potrzebna nie jest :)

Zmieniam zdanie - TAK.

Ogarnięta bardziej niż niektórzy
    "prawie-dorośli" z ekipy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę