Hello! Im Franek, jestem z polski, zapraszam Ciebie na serwer, mam nadzieje że miło się u nas będzie grało, aktualnie wystartowała nowa edycja, ale jest bardzo ładny spawn. Polecam ten serwer, zaproś znajomych koleżanki i kolegów! Pozdro
Patryk warn wyrażaj się na forum, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielaj. Proste? Proste! Witaj na serwerze TseIksTeeVa, jak się tu znalazłeś/łaś Opowiedz nam coś więcej o sobie
Sam nie wiem jak sie tu znalazlem. Nudzilo mi sie pewnego dnia i nie mialem w co grac wiec pomyslalem ze zagram w tego MINKRAFTA ktorego wszyscy hejtuja. No i szukalem jakiegos servera zeby sie nie nudzic, trafialem na przerozne servery, i zakonczylem szukac na waszym xd a dlaczego? Bo pomyslalem ze jak nowa edycja surva to kazdy ma rowne szanse Gralem przez 2 dni na creativie gdzie poznalem spoko osoby. No i zapytalem krzyss'ia06 o link do forum. Tak oto tu jestem i pisze sb posty xd. A co ciekawego moge o sobie powiedziec? No nw, lubie wkurzac ludzi xd o reszte by trzeba pytac bo nie mam pomyslu
Powiem, a raczej napiszę tak. Kiedyś grałem w piłke nożna i się przewinąłem przez 2 kluby ale po czasie stwierdziłem że to nie dla mnie. Zacząłem grać w kosza i jako tako idzie. Nie należe do klubu bo jestem za bardzo leniwy żeby iść na trening A co do muzyki to też inaczej wygląda, bo nie interesuje się muzyką w taki sposób żeby ją tworzyć. Lubie słuchać zespołu o nazwie OneRepublic. Lubie też pojedyncze nutki jamala, łony guy'a sebastiana.