MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja dotycząca Facebooka

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika MsKornel, 1 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MsKornel

MsKornel Gość

Witam !

Wpadłem sobie na pomysł żeby dodać coś takiego jak dum dum dum
    rekrutacja na redaktora Facebookowego !
    Już mówię na czym to polega :

Ma to wiele plusów takich jak przyciągnie (możliwe xD) większą ilość ogarniętych graczy ale no o co chodzi ?
    no o to chodzi żeby raz na jakiś czas zrobić takową rekrutacje (żeby Infi się nie męczył xD) jak Infi zrobi taka rekrutacje (powiedzmy ze pierwszą) to gdy osoba się dostanie będzie pisała może w jakimś odstępie posty na facebooku to zależy od Administratora a gdy Infiemu nie będzie coś odpowiadało (np. Nie będzie pisać postów na czas Z UZASADNIENIEM lub też będzie mało ogarnięta czy kreatywna) i tak dalej może to przyciągnąć więcej graczy czy też już tych co grają ale zachęcić co tam ktoś napisał "a może napisał coś ciekawego" No więc tak to wygląda oczywiście taką osobą może być jakaś zaufana osoba np. pomocnik,mod,VA, lub też zwykły gracz któremu Administrator ufa.

Więc mam nadzieję że propozycja się spodobała ^^

Reklama
  2. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nic nie trzeba oddawać, w Menadżerze stron dodajesz Imię i Nazwisko z facebooka danego delikwenta jako "Twórce Treści", czyli osobę która może pisać posty na stronie oraz przeglądać statystyki.

Sam pomysł dość ciekawy.

3. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dla mnie, pomysł nie jest najlepszy :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę