Dokładny nick w grze: Paulina Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-3 godz. Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Bardziej na creativie i seablock Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: Ponieważ lubię pomagać innym bardzo lubię ten serwer jest moim ulubionym i lubię niektórych graczy Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam Na imię Paulina lubię grać w minecrafta lubię też piłkę nożną uczę się grać na gitarze bardzo kocham zwierzęta lubię się śmiać i jestem pełna życia. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przejeżdżanie koniem przez drzwi. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX-Admin ,Wioletta-Pani Admin , MrAstar-ViceAdministrator , adsone-ViceAdministrator , Phantom_Screw-mod , Pat277-mod , wymiatacz23-mod , Blavck-mod , Nazilord24-Pomocnik , Marcinek7-Pomocnik , shoga-Pomocnik , krzyss06-Pomocnik Jakie obowiązki ma Pomocnik: jak sama nazwa wskazuje ma obowiązek pomagać pilnować czatu i zgłaszać jakieś uszkodzenia do Administracji.
Nie grasz tu od 2 lat, ponieważ serwer obchodzi swoje drugie urodziny 8 czerwca a ja ciebie widziałem kilka razy na serwerze
Ja Cię widuję na Creative. Jesteś bardzo miła i starasz się pomagać. Gdy czegoś nie wiesz potrafisz się grzecznie zapytać. Teraz wypowiedź ogólna. Kochani gracze ca i forumowicze. Zauważyłem, że dość często czepiacie się drobnostek jakimi są wiek, kolory, itp itd... Moim zdaniem jest to bezsensowne i nie powinniście brać tego pod uwagę... Wiek NIE JEST najważniejszy. Sam osobiście znam 12 latka, który by zagią większość z was pod względem wiedzy. Ja nawet mając 13 może 14 lat dokonałem wielu wyczynów. Wystarczy robić w życiu coś więcej niż tylko siedzieć przed komputerem i "walić" w klawiaturę Kolory. -_- serio? Serio? Ludzie. Najgorsze o co można się przyczepić. Paulina jest dziewczyną bardzo kreatywną, zaradną i wesołą. Sprawa "multikont" Patryka. Czy teraz każdy kto napisze podanie etc etc to będzie brany jako "Patryk"? -_- Co do podania to jestem na TAK
Shoga napisał wszystkie moje myśli, co do podania to jestem na tak, Ponieważ : - widzę Cię bardzo czesto -jesteś pomocna -tłumaczysz graczom coś czego nie wiedzą -jesteś kulturalna na serwerze (nie widziałam jeszcze żebyś przeklinała)
Przepraszam Paulina, Ale podanie nie podoba mi się na tyle żebym dał TAK, na serwerze widuje cię czasami, lecz nie udzielasz się na czacie. Ekipa tylko mod i pomocnicy.. NEUTRAL
Neutral: dlaczego? -Konto na forum tj pod podanie, co z tego ze jest 2 miesiace jak masz 3 posty ( 1 to podanie ) -Malo Cie widzialem ( a praktycznie wgl ) moze moja wina bo bylem tylko 3 dni na creativie +Skoro pisza ze pomocna to tak musi byc
Jestem neutral Powody: +widzę cie często na serwerze +jesteś pomocna i zaradna -wiem ,że kolorki to nie najważniejsza rzecz na świecie ,ale wtedy podanie czyta się przyjemniej ^^ -myślę ,że nie grasz 2 dwóch lat Ale w sumie jestem bardziej na tak niż na nie XD