1.skillowy 2.03-06-2015 3.dnia 03-06-2015 zostałem niby zbanowany za aure a ja jej nie mam możecie sprawdzić że nie mam ja jestem utciwy . To nie znaczy że pokonałem kolesia który miał prota 1 diax a ja żelazną zbroje prot 3 i miecz 5/2/3 to musze przegrac pokonałem jego i kolege i zotałem posądząny o kill aure .Nie słusznie zostałem posądzony najpierw powiniście przeprowadzić test czy mam czy nie a dopiero banować . Umiem się bić to nie moja wina że rozwaliłem dwie cioty na raz . Mam nadzieje że się to wyjaśnij 4.prosze o unbana i stracone rzeczy
Zostałeś zabnowany prze zemnie, ponieważ biłeś z 6 kratek. Na życzenie Administratora lub ViceAdministratora mogę mu przesłać film. //Do zamknięcia. PS: Polecam myśleć, za nim instalujecie jakie kol wiek czity :]
Wy to macie zawsze jakieś wymówki powtarzam jeszcze taz nie mam killaury to na tym serwerze nie wolno się bić? Ten serwer jest tylko dla ciot nna to wychodzić że tak lamusy np keke nie umie się bić to nie moja wina masz film to z chęcią go obejrze
nie mam żadnej kill aury to jest moim zdaniem zaśmiecanie kompa i on jest dla samych ciot , nic nie sprawdzicie tylko odrazu bana dajecie niewinnemu człowiekowi gnoje jebane widać jak gówniarze banóją innych bo oni są słabsi od nich to jest szczyt chamstwa
Dziecko, w szkole nie wychowali czy jak? Kazdy moderator ma obowiazek nagrywac filmy z xray/cheatami, wiec watpie zeby Blavck zbanowal odrazu. Zreszta, i tak powinienes dostac perma teraz
no to niech pokaże mi ten film ja nie mam tego pierdolonego hacka killaury ja dzieciakiem to wy posądzacie ludzi nie winych chce o kontak z vice adminem a nie z jakimiś przydupasami
prosze bardzo i lepiej się przypatrze następnym razem bo nie mam zamiaru wracać na tem jebany serwer wy go tak psujecie nie gracze tylko wy moderatorzy którzy nie mią sie przypatrzyć tylko odrazu ban [hr] szczyt chamstwa nie dacie normalnemu utciwemu człowiekowi pograć tylko niszczycie ten serwer żałuje że wydałem tyle kasy na ten jebany serwer
Nic nie wydales i opanuj hormony Masz jakieś zaświadczenie o chorobie która zmusza cie do klniecia? Nie? To w takim razie ciebie tez obowiązuje NETYKIETA. Sprawdź w Wikipedii bo mi się nie chce rozpisywać co to jest.
Ja mam obowiązek na życzenie przekazać filmik ViceAdminowi lub Adminowi. Graczom/Pomocnikom/Moderatorom mogę dać jeśli tylko chce. Tak więc jeśli ktoś z administracji poprosi to dam. Dodam, że nagranie widział Phantom_Screw i wypowiedział się, że widać czity.