MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Highlander

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Highlander, 4 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Highlander

Highlander Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry:
    Highlander

2.Data otrzymania bana:
    03-04 czerwca 2015 (koło północy)

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:
    AFK w aurze w expiarce

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:
    BO nie było aury a w zasadzie afka też nie :)
    Nie wiem kto to sprawdzał ale zaklęty ogień na mieczu powodujący umieranie mobków parę kratek ode mnie to nie aura. Bo nie wiem jak inaczej ktoś wpadł na pomysł aury. Chyba ktoś się nie wysilił nawet żeby się przyjrzeć. AFKa w zasadzie też nie było - zminimalizowałem okienko gry do okna 3x3cm i przeglądając internet/słuchając muzyki zawsze miałem je aktywne i trzymałem wciśnięty lewy przycisk myszki. Napisałem, że ktoś się nie wysilił ze sprawdzeniem, bo średnio co 5-15minut robiłem rundę po całej expiarce celem zebrania mobów i wracałem na swoje stałe miejsce. Nawet jeśli uznacie, że granie na okienku 3x3cm to AFK to przeczytałem dziś cały regulamin i nie ma tam mowy o banach za afkowanie.
    Mój styl expienia może potwierdzić Bremso - kiedyś razem expiliśmy z rana zanim zakupił lvle. Widział jak biegałem po expiarce i zbierałem moby a nawet mu chyba narzekałem, że myślałem, że o tak wczesnej porze expiarka będzie pusta :)

Proszę o szybką reakcję, bo to mi wygląda jak skarga kogoś komu nie podobała się konkurencja w expiarce.

Reklama
  2. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    RE: Highlander

Zmień tytuł (prefix) na "[UB] Highlander" ;)

Co do tej prośby to bardzo przekonująca lecz uderzanie z kilku kratek to nie działanie "zaklętego ognia". Chyba że Ci chodzi o podpalanie...

Lepiej niech się wypowie ten co dał bana...

3. Highlander

Highlander Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No w sensie, że np jak szkielet dostał z miecza od razu po wyjściu ze spawnera to odskoczył na dwie kratki i się tam spalił.
    Bo naprawdę nie mam pojęcia jak ktoś doszedł do wniosku, że używałem aury.

Dodałem "UB" w pierwotnym poście.

4. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie odczekałeś jednego dnia...

5. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ban wystawił XInfiniterX, wątpię aby on się pomylił.

6. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Nie pomylił się. Skończ się tłumaczyć juz, to niepotrzebne.

7. Highlander

Highlander Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A gdzie jest napisane, że powinienem odczekać jeden dzień? We wzorze o odbanowanie takowej wzmianki nie ma.

Tiaaa.... No bo przecież jak można się tłumaczyć na dziale przeznaczonym do wytłumaczenia dlaczego ma ci zostać zdjęty/skrócony ban? Administracja forum powinna pomyśleć nad warnami za bezsensowne posty.

Nikt nie jest nie omylny. Ale racja - jedyne osoby, które coś by wniosły do sprawy to właśnie XInfiniterX + osoby, które były w tym samym czasie na expiarce i widziały, że mody zdychają od ciosów tylko w obrębie jednej kratki ode mnie i niepodpalone nie zdychają dalej. Widziałem po innych tematach, że niektórzy przed daniem bana nagrywają film - mam nadzieję, że XInfiniterX też tak zrobił tym razem - sprawa była by prosta.

Proszę, żeby osoby, które nie mają nic sensownego do powiedzenia a chciały sobie tylko nabić posty poszukały do tego celu innego tematu.

Reklama
  8. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Słabo. Tlumaczysz się z rzeczy praktycznie oczywistej, infi nie myli się w sprawie aury :) przykro mi

9. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Stałeś cały czas w kącie expiarki i machałeś mieczem, dodatkowo NoCheat+ wysyłał komunikaty o tym, że chciałeś uderzyć kilka bytów jednocześnie - tak kilkukrotnie. Teleportowałem Cię w inne miejsce, w którym nie było żadnego moba, mieczem jak machałeś tak machałeś nadal.

Ciekawe, musiało być bardzo wygodnie przeglądać internet i słuchać muzyki z cały czas wciśniętym LPM. Dodatkowo wciśnięty non-stop lewy przycisk myszy nie powoduje że będziemy machać mieczem, nawet gdy stoi przed nami mob :)

Ban nie jest za AFK tylko za Aure, MobAure etc. - Robiłeś to na AFK więc taki dostałeś powód.

10. Highlander

Highlander Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak wciśnięty, a nie klikanie non-stop. Mam taki przesuwak na myszce gdy jak go przesuniesz to wciśnięcie LPM działa jak klikanie go non-stop. Idzie przeżyć trzymając myszkę z wciśniętym LPM i nie przeszkadza w tym nawet słuchanie muzyki.

Po wygooglowaniu mobaury skapowałem co jest grane. Nie ma narzędzi administracyjnych, którymi możecie wykrywać mobaurę, więc banujecie wszystkich, których zachowanie w grze ją przypomina.

LIPA...

Dzięki za odp. Przynajmniej teraz wiem o co chodzi :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę