MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Yuka podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Yuka, 30 Maj 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yuka

Yuka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze:Yuka
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Około 3,5h dziennie
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Najwięcej czasu spędzam na creativie.
    Ile masz lat:Mam 14 lat.
    Jak długo grasz w Minecraft:Gram już od ok.4lat pamiętam jaka
    była radość kiedy sie żelazo znajdowało na starych wersjach
    :D.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Gram na tym serwerze 5-6 miesięcy nie pamiętam dokładnie.
    Czy miałaś kiedyś tu bana?:Nie, nie miałam takich problemów.
    Czy pełniłaś podobną funkcje na innym serwerze?:Tak,nie dawno pełniłam funkcje pomocnika na prywatnym serwerze kolegi^^.
    Czy znasz komendy Pomocnika?:Tak znam jedną:/kick [nick] [powód kicka]-ta komenda wyrzyca gracza z serwera,ale uważam ,że nie trzeba znać komend ,aby pomagać
    Dlaczego Ty:Bardzo chciałabym zostać pomocniczką by pomagać innym,wiem ,że ten tytuł nie jest do tego potrzebny ,ale gracze dzięki temu mi zaufają i będą wiedzieć ,że zawsze mogą na mnie liczyć ^^.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Klaudia,mam 14 lat,mieszkam w wojewódzstwie Podlaskim w mieście Bielsk Podlaski niedaleko Białegostoku.Chodzę do klasy 1 gim. i mam zadowalające oceny... jak dla mnie XD.Mój ulubiony przedmiot to j.białoruski (ucze się w szkole z dodatkowym językiem białoruskiego :D).Jedynym mym hobby jest poznawanie kultury Japońskiej,oraz czytanie mang i oglądanie anime.Mój charakter jest ciut pokręcony gdyż czasami jestem spokojna ,a czasami wręcz gorąca głowa.XD.Bardziej lubię dekorować wnętrza w minecrafcie niż budować.Uwielbiam się przyjażnić ,gdyż jestem towarzyska.[/align]

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:tak.np.jak ktoś mnie zdenuję, a potem przez przypadek ze sprintu wlecę na tego kogoś działkę to nie mogę ruszyć się z miejsca i wygląda jakbym padaczkę miała XD. Następnie wyrzuca mnie z serwera z napisem: extreme lag?I jeszcze smutne jest o ,że się nie da rozwieśc z kimś bo go nie ma na serwerze.D:
    Wymień kilku członków ekipy:MrAstar.Adsone,wymiatacz23 i shoga.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pomocnik ma za zadanie pomagać.Zwracać komuś uwagę.Zgłaszać bugi i problemy.Być gotowym zawsze komuś pomóc

[hr]

Wiem ,że wcześniej moje podanie odbiegało od rzeczywistości, ale teraz naprawdę mi zależy,chociaż w sumie wcześniej mi też zależało i może dlatego skłamałam wcześniej,ale teraz mówię prawdę Naprawdę XD. Z góry dzięki

Reklama
  2. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Mam dziwne wrażenie że podszywasz się podemnie...

A co do podania. Okropne! Wszędzie ta sama czcionka , ten sam kolor i nie wiadomo gdzie się kończy jeden podpunkt a gdzie zaczyna drugi a prefix jest znów błędny. Na serwerze na pewno nie grasz 6 miesięcy , Twój nick kojarzę tylko z /who co świadczy o tym że nie udzielasz się na czacie ani nie pomagasz a jest to bardzo ważne w roli pomocnika. Na forum też się nie udzielasz co jest kolejnym minusem. Na NIE
    @Edit: Przyjęłaś moją "krytykę" pozytywnie i poprawiłaś błędy. Dopatrzyłam jeszcze jeden błąd , w podpunkcie "Wymień kilku członków ekipy" - administracja to nie ekipa lecz przymknę na to oko. Dałabym TAK lecz mam wątpliwości do tego czy grasz na serwie 6 miesięcy ale ok... Widać że Ci zależy :) Małe TAK ^^

3. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Szczerze? Nie
    Dlaczego?
    •może to tylko ja, ale na oczy cię nie widziałem
    •Skoro cię nie widziałem, to znaczy że nie udzielasz się na czacie
    •Podanie nie estetycznie, przynajmniej dla mnie :p
    •Ekipa to mody i pomocnicy :/

4. TseIksTeeVa

TseIksTeeVa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja rozumiem ze dla dziewczyn ( a przynajmniej Ciebie; yumi) liczy sie tylko kolor, ale bez przesady. Liczy sie umiejetnosc czytania. Co do kolejnej rzeczy kojarzysz ją z /who bo mozliwe ze jak piszesz z kims to nie zwracasz uwagi na poboczne osoby.

Teraz cos do Yuki ( tak to sie odmienia? ) 3,5h to tak srednio jak na pomocnika. (pragne zauwazyc ze gracze siedza na serverze prawie 24/7 ( tylko nie studenci ) Kolejna sprawa 14 lat co nieco odejmuje Ci powagi ( sam mam 15lat i cos o tym wiem ), jak i ogladanie anime (nie zebym mial cos przeciwko). Znajomosc komend jest mala co jest duzym minusem dla pomocnika, ale wszystkiego da sie nauczyc.
    Minusem jest rowniez osobowosc. Pomocnik nie moze sobie pozwolic na zmienny nastroj, co nie jest do konca zalezne od nas. ale sama chyba rozumiesz ze wkurzony ze tak powiem pomocnik nie pomoze tylko jeszze bardziej wpieni.
    Ostatni watek ktory chcialbym poruszyc to zainteresowania, super ze podobaja Ci sie kultury i jezyki obce. Dodaje Ci to tj lepszego spostrzegania Ciebie ( ucieklo mi slowo i nie wiem jak to nazwac xD )

Postaraj sie popracowac nad stabilnoscia zachowania i bedzie git. Tak

5. Yuka

Yuka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za wszystkie uwagi wezmę je do serca ^^

6. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK

7. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Reklama
  8. thereverend_

thereverend_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak ffajne kolorki i widac ze fajna ortografia, grac jest ogarniety.

9. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    @TseIksTeeVa: Źle mnie zrozumiałeś :) Kolor jest ważny ale nie najważniejszy i chyba każdy przyzna mi rację że lepiej czyta się podanie takie:

Dokładny nick w grze: Yuka
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Około 3,5h dziennie
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na creativie.
    Ile masz lat: Mam 14 lat.
    Jak długo grasz w Minecraft: Gram już od ok. 4 lat pamiętam jaka była radość kiedy sie żelazo znajdowało na starych wersjach :D
    (...)

niż takie:

Dokładny nick w grze:Yuka Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Około 3,5h dziennie Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Najwięcej czasu spędzam na creativie. Ile masz lat:Mam 14 lat. Jak długo grasz w Minecraft:Gram już od ok.4lat pamiętam jaka była :D (...)

A co do drugiej części wiadomości... Zawsze jak jestem na serwie patrzę na czat , czy coś buduję , czy jestem na PVP czy piszę z kimś na /msg :)

10. hubert

hubert Użytkownik

Docenione treści:
    0
  11. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Hmmm... rzeczywiście ciężko się odnaleźć w Twoim podaniu.

Ale tak od siebie...
    Kilka razy obił mi się Twój nick na serwie.
    Kolory, kolorami... to nie ma znaczenia...

Jestem neutralny

12. Xarlaq

Xarlaq Użytkownik

Docenione treści:
    8
  13. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    thereverend_ co ty możesz o ortografii wiedzieć :D

14. marcin58

marcin58 Użytkownik

Docenione treści:
    0
  15. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ładne, starannie pisane, miło sie je czyta. Tylko ten wiek ;/. Jestem neutral.

Pozdrawiam ProtectionZ

16. Zivci

Zivci Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ❦♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒❧

♊ ♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎ ♊
    ♊ ☾==Witaj drogi użytkowniku!==☽ ♊
    ♊ ♦=====Twoje podanie=====♦♊
    ♊ Najprawdopodobniej zostanie♊
    Rozpatrzone negatywnie
    ♊ Z kilku możliwych♊
    ♊ ☛powodów☚♊
    ♊♊♊♊♊♊♊
    * Wygląd i treść podania [] *
    * Zbanowane konto [] *
    * Wiek [] *
    * Zachowanie na serwerze []*
    * Staż na serwerze []*
    * Udzielanie się na forum []*
    * Łamanie regulaminu []*
    * Równowaga ilości ludzi w ekipie []*
    ♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊
    ♊Sprawdź czy nie masz problemu z jakimś z wymienionych powodów i przeczytaj opinie innych graczy na temat twojego podania♊
    Pamiętaj również, że następne podanie możesz złożyć dopiero za miesiąc pozdrawiamy.
    ❦♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒❧

17. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Podanie niezgodne ze wzorem.
    Do zamknięcia.
    Miłego dnia.

18. KacpereG69

KacpereG69 Użytkownik

Docenione treści: