Dokładny nick w grze: gunnermis1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-3h zależy od ilości obowiązków, gdzie przebywam oraz od mojego stanu. Ile masz lat: 13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft grałem 2 lata, i zrobiłem dość długą przerwę. Powróciłem, i od mojego powrotu gram około 2 miesięcy. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram około miesiąc. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty: Ogarniałbym chat, oraz bardzo starannie wykonywał moje obowiązki. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Filip, mam 13 lat i pochodzę z Wrocławia. Trenuję wioślarstwo (niedawno przesiadłem się na dwójki, czyli łódki gdzie są dwie osoby). Interesuję się historią, gram w piłkę nożną, dość dobrze pływam i szybko biegam na 50m, mój czas to 6,97s. Lubię słuchać też muzykę np: Rege. Moje ulubione zespoły to ,,Linkin Park'' i ,,The offspring''. Starannie wykonuję swoje obowiązki oraz przestrzegam ortografii. Jestem dowcipny znam różne kawały, umiem się odgryźć jak ktoś mi dokucza. Jestem miłym człowiekiem. Jeżdżę na rowerze który dostałem od brata. To jest chyba cross. Ogólnie lubię rowery. Zdałem niedawno kartę rowerową. Lubię też stare kreskówki takie jak: Chojrak Tchórzliwy Pies, Żwirek i Muchomorek, Reksio. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, kopanie klocka kilka razy. Wymień kilku członków ekipy: Marcinek7, krzyss06, Nazilord24, shoga, GirlGamersPL. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi pomagać graczom, oraz ogarniać chat. Musi też być aktywnym na forum, zgłaszać bugi Administracji, oraz Vice Administracji.
Hmm.. Podanie nie uargumentowane. Nie widziałem cię na serwerze ale to może dlatego że nie zawsze patrze na czat Nie mam wyrobionego zdania o tobie wiec zobaczę co powią inni i wtedy wyrażę ocenę Na chwilę obecną Neutral. A i porady : Może trochę "podrasuj" swoje podanie dodając czcionki etc. Rozwiń trochę (bardzo) dlaczego ty Miałeś opisać siebie w kilku DŁUGICH zdaniach.Możesz dorzuć tak 3/4 zdania lub mniej jak wolisz To tyle powodzenia
Hmm... twój nick obił mi się parę razy na serwerze, ale nie pamiętam jak się tam zachowywałeś. Neutral.
Jestem na NIE Zastanów się czy naprawdę chcesz zostać Pomocnikiem, to nie jest taka prosta sprawa jak mogłoby się wydawać. Jeśli za miesiąc nadal będziesz chcieć być Pomocnikiem to składając podanie popracuj nad punktem Dlaczego Ty. Potraktuj go jako ten najważniejszy z podania. Tak na prawdę, to On o Tobie mówi najwięcej. PS Zabawna Sygnatura
Nope. Troche zawialo nieogarem i nwczy tylko mi Przestrzegasz ortografii, zgadza sie. Ale pisze sie reggae. Jak wyzej. Rozwalanie ciagle jednego klocka to lagi a nie bugi