Witam, Chciałbym zaproponować aby w czasie kiedy moderatorzy/vice obserwują gracza z xrayem i są już pewni tego, że ma przed wystawieniem bana uderzyli go i zbanowali, aby się rozsypał. A gdy sie rozsypie w miejscu gdzie leżą itemy wpisał /thor (To wszystko nagrać) i będzie wiadomo, że itemików moderator dla siebie nie zabrał. Według mnie bezsensu jest to, że banujemy a gracz wchodzi i nadal ma ten stack diaxów co wyxreyował, a tydzień czasu to słaba kara. W przypadku gdy Moderator/Vice się pomyli co do bana będzie musiał oddać graczowi itemiki z własnej kieszeni (Od dłuższego czasu nie było już niesprawiedliwego bana za xraya.) Zachęcam do wypowiedzi.
Ja myślę, że z tym wyrzucaniem, paleniem itd. byłoby za dużo roboty, rangę Moderator dostaję tylko zaufany gracz, nie sądzę, że byle kto mógłby ją dostać więc bez zbędnej roboty powinno się go zabić, zabrać i tyle, a nie nagrywać itd.
Marcinek7 15 sekund pracy Klepnac->zbanować->wpisac /thor i wszystko pod nagrywaniem co uniknie oskarżania modów o przywłaszczanie sobie jego itów. Nagrywać tak czy siak muszę
Znam jeden serwer tryb: Hardcore, nie podam IP, ale gdy oglądałem odcinek: Mamy Cię to tepali się do x rayowców - zabijali ich + banowali I nie mieli tych itków już z xraya tylko mieli perma lb tempa i koniec . Fajna propozycja